BugTV

Najbolji trenuci s .debuga 2021 u 60 sekundi

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 14. lipnja 2021. u 20:20

Pogledajte kako nam je bilo na .debugu 2021, najvećoj developerskoj konferenciji na ovim prostorima, u kratkoj video kompilaciji najzanimljivijih trenutaka…

Najveća developerska konferencija u našoj regiji, .debug 2021, održana je protekloga tjedna u Zagrebu. Na tri tracka u dva dana održana su čak 52 predavanja, uz sudjelovanje više stotina developerki i developera – koji su konferenciju pratili što uživo, što online.

Osim predavanja održan je i .debug na otvorenom, gdje su se partneri predstavili, svaki u svojem šatoru, te nudili bogat izbor hrane, pića i – poslovnih prilika za developere.

Kako je bilo na ovogodišnjem .debugu pogledajte u 60 sekundi videa u kojem smo sakupili najbolje trenutke…

Reprize svih predavanja vlasnici ulaznica i dalje mogu pogledati putem Entrio platforme, a za one koji su možda propustili cijeli događaj, i dalje su u prodaji ulaznice za pristup svim snimkama.

.debug 2021 je održan uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma i organizacijsku suradnju Algebre, a sponzori konferencije bili su: Croatia osiguranje, FIVE, Infinum, Rimac Automobili, SofaScore, SPAN, Trikoder, Agrivi, Amodo, Barrage, CROZ, Gideon Brothers, GlobalLogic, Infobip, LAQO, LeverUP, Microblink, Nanobit, Njuškalo, Plus Hosting, Photomath, Porsche Digital Croatia, Productive, Q Agency, Serengeti i Sysbee.