Razerove bežične slušalice Hammerhead HyperSpeed stižu na Xbox i PlayStation

Xbox verzija Hammerhead HyperSpeeda može raditi s PlayStationom i Xboxom, dok verzija specifična za PlayStation ne može raditi s Xboxom.

Tomislav Stanković ponedjeljak, 17. listopada 2022. u 06:00
📷 Image: Razer
Image: Razer

Razer je tijekom godišnjeg digitalnog Razercon događaja, otkrio da ​​bežične slušalice za konzolne uređaje Razer Hammerhead HyperSpeed stižu kasnije ove godine po cijeni od 149,99 dolara.

Dolaze u dvije varijante boja, bijela s plavim detaljima za PlayStation i crna sa zelenim detaljima za Xbox, prenosi The Verge. Obje verzije podržavaju Chroma RGB svjetlosne efekte. Slušalice također dolaze s USB-C priključkom, a podržavaju bežično 2,4 GHz i Bluetooth 5.2 uparivanje s mobilnim uređajima.

S kućištem za punjenje osigurano je do 30 sati ukupne upotrebe, ali Razer kaže da same slušalice mogu trajati oko osam sati po punjenju.

Jedna od ključnih značajki Razer Hammerhead HyperSpeed ​​slušalica je tehnologija aktivnog uklanjanja buke (ANC) uz dvostruki mikrofon za uklanjanje buke iz okoliša (ENC) što bi trebalo osigurati jasan zvuk u razgovorima tijekom igranja.

...