Reolink na IFA-i 2023 predstavlja niz novih 4K solarnih kamera

Posjetitelji ovogodišnje IFA-e, moći će na štandu 115 u dvorani 22A isprobati Reolinkove nove proizvode

Bug.hr ponedjeljak, 28. kolovoza 2023. u 06:50
📷 Foto: Reolink
Foto: Reolink

Reolink, renomirani proizvođač kamera i snimača, najavio je sudjelovanje na ovogodišnjoj IFA-i, najvećem europskom sajmu potrošačke elektronike. S temom „4K Solar + Sigurnosna rješenja, idemo korak dalje“, Reolink će predstaviti svoje inovacije u području sigurnosti doma

Posjetitelji sajma, koji se inače održava od 1. do 5. rujna, imat će priliku iz prve ruke iskusiti Reolinkove tehnologije na štandu 115 u dvorani 22A. Na čelu predstavljanja bit će 4K solarne kamere na baterije, koje će, barem prema riječima tvrtke, pružati korisnicima novu razinu sigurnosne pokrivenosti.

U pitanju je više modela, no jedna od perjanica cijele linije je Argus Eco Ultra, 4K kamera na solarni pogon koja se može pohvaliti dual-band WiFi funkcionalnošću za neprekinuti pristup live feedovima i snimkama u visokoj rezoluciji. Tu je i Reolink Go PT Ultra koji će pruža kvalitetu 4K videa čak i u područjima gdje tradicionalni izvori napajanja možda ne dosežu.

Argus Eco Ultra 📷 Foto: Reolink
Argus Eco Ultra Foto: Reolink

Osim navedenih modela, Reolink će predstaviti i Argus PT Ultra, 4K kameru koja će se moći pomicati i naginjati ovisno o potrebama korisnika. Posjetitelji sajma imat će priliku vidjeti i Argus 3 Ultru s poboljšanim 4K snimanjem u noćnim uvjetima i snažnim reflektorima. Sve 4K baterijske kamere u Reolinkovoj liniji mogu se učinkovito puniti pomoću solarnih panela, a kako tvrdi proizvođač, svaka od njih zahtijeva samo jedan sat punjenja za 24 sata korištenja.

Uz niz novih 4K solarnih kamera, Reolink će također predstaviti nekoliko drugih proizvoda na sajmu IFA 2023. Među njima su kamere s dvije leće Argus Track i Duo 2 PoE  te kamere s Dual-band WiFi 6 povezivanjem Outdoor Pro i RLC-810WA. Iz Reolinka kažu da je svaka od tih kamera napravljena za jednostavno postavljanje te da sa senzorima do 12 MP podjednako zadovoljava tehnološke entuzijaste i one koji se tek upuštaju u ovo.

E1 Outdoor Pro. 📷 Foto: Reolink
E1 Outdoor Pro. Foto: Reolink

Više informacija o Reolinkovim novim proizvodima, dostupno je na njihovoj službenoj stranici.