Zagrijavanje uoči Božića - trajno aktivirani Office 2021 Pro samo 24,24 € i Windows 11 Pro 12,12 €

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 11 Pro samo 12,12 €, novi Office 2021 Pro Plus samo 24,24 €

Godeal24 ponedjeljak, 4. prosinca 2023. u 07:00

Ušli smo u prosinac i bliži se vrijeme Božića. Jeste li unaprijed pripremili darove za svoje prijatelje i obitelj? Dakle, bez gubljenja vremena, dolazimo izravno na stvar. Ovdje je Godeal24 - vaša putovnica za neusporedive ponude, ekskluzivne ponude i nevjerojatnu uštede. Godeal24 pokreće Shopping Festival 12.12 na kojem možete nabaviti softverske ključeve po niskoj cijeni. Svaki softver naveden u nastavku sada je na rasprodaji i većina popusta ograničena je vremenom.

Godeal24 snižava cijenu Office paketa koji je najpopularniji. Možete platiti samo 24,24 € da biste dobili trajno aktiviranu licencu za Office 2021 Professional, bez ikakvih drugih naknada. Naravno, ako postoje problemi s prilagodbom sustava ili aplikacije, MS Office 2019 Pro je također na akciji. Cijena paketa Office 2019 Pro iznosi 22,25 €. Za tvrtke ili kupnju s prijateljima, tu su i paketi s više ključeva. Teško je zamisliti Office 2021 Pro za samo 14,85 €/PC, ali Godeal24 to može učiniti istinitim. Pogledajte niže i uvjerite se sami. Godeal24 pruža brzu dostavu i doživotnu postprodajnu uslugu, tako da možete kupovati s povjerenjem. Kupite najbolje darove na ovoj predbožićnoj akciji.

Najbolja ponuda Office paketa

Originalni Windows po super cijenama

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na druge Windows i Office proizvode (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.