Spanova ponuda novim cloud korisnicima – lakše do licence Microsoft Business Premium

Iskoristite 20% popusta na licencu idealnu za poslovne korisnike!

Span ponedjeljak, 27. studenog 2023. u 09:47

Iskoristite priliku na platformi span.zone i ostvarite 20% popusta na Microsoft 365 Business Premium. Ova licenca ujedinjuje najkorištenije Microsoft 365 aplikacije i cloud usluge, uz osiguranu kontrolu pristupa, kao i zaštitu vašega poslovanja od potencijalnih kibernetičkih prijetnji.

Koje aplikacije dobivate licencom Microsoft 365 Business Premium

Licenca Microsoft 365 Business Premium omogućuje korisnicima korištenje suvremenih i redovito ažuriranih inačica Worda, Excela, PowerPointa i drugih aplikacija. S klijentima i suradnicima možete se na brz i jednostavan način povezivati putem Outlooka, Exchangea i Teamsa, a datotekama i mapama možete upravljati od bilo kuda uz 1TB prostora za pohranu na OneDriveu po korisniku.

Koje su prednosti aktivacije Microsoft licenci putem Zone

Kupovinom Microsoft licenci putem span.zonea brigu oko aktivacije, upravljanja i održavanja prepustite iskusnim stručnjacima. span.zone tim postavit će sustav, kreirati administratorski račun, aktivirati Microsoft 365 licence i pružiti osnovnu tehničku potporu kako bi pripremili uslugu za vaše korištenje.

Klikom na link iskoristite 20% popusta na licence Microsoft 365 Business Premium i unaprijedite svoje poslovanje! Ponuda traje samo do 31. prosinca 2023., a za dodatna pitanja kontaktirajte nas na sales@span.eu. Ponuda se odnosi isključivo na nove cloud korisnike.