Ponuda za dan samaca: Najbolja prilika za kupnju Windows 10 i Office 2021 softvera

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 10 Pro samo 8,33 €, novi Office 2021 Pro Plus samo 25,11 €

Godeal24 ponedjeljak, 30. listopada 2023. u 14:58

11. studenoga možda je još daleko, ali za milijune kupaca diljem svijeta nije prerano početi planirati ono što će vjerojatno biti najveća online rasprodaja. Rasprodaja na Dan samaca – poznata i kao 11. 11., postala je najveći shopping festival u svijetu. Popusti na 11. 11. nisu ograničeni na prikazane cijene. Godeal24 nudi najjeftiniju rasprodaju 11. 11. izvrsnom ponudom Microsoftovih proizvoda.

Ovo je velika promocija s ogromnim popustima na sav popularni računalni softver. I PC i Mac verzije sustava Office 2021 dostupne su po ludo niskoj cijeni. Korisnici osobnih računala dobit će Office 2021 Professional za 25,11 €, dok se ponuda za Mac odnosi na izdanje 2021 Home & Business za Mac za 36,66 €. Alternativno, ako trebate Office i Windows 11, možete nabaviti paket Office 2021 Pro i Windows 11 Pro za 36,59 €. Kupite ga jednom i imat ćete zauvijek pristup svim bitnim Microsoftovim aplikacijama bez dosadnih mjesečnih naknada. Windows 11 Pro trajno aktiviran košta 12,11 €. Nema potencijalnih rizika i ne propustite ovu priliku.

Posebna Double 11 ponuda

Količinska ponuda

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na druge Windows i Office proizvode (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.