Godeal24 u svojoj Halloween rasprodaji nudi Office 2021 za PC ili Mac već za 26 €

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 10 Pro samo 8,65 €, novi Office 2021 Pro Plus samo 26,75 €

Godeal24 ponedjeljak, 23. listopada 2023. u 14:29

Ponuda uz popuste do 85% koju nudi Godeal24 Halloween Big Sale pravi je dar za one koji koriste Mac i žele iskoristiti prednosti najpopularnijeg uredskog paketa na svijetu. Microsoft Office doista je osnovni alat za sve: profesionalce, studente i pojedince. Uključuje osnovne aplikacije za izradu dokumenata, upravljanje podacima, izradu prezentacija i online suradnju.

Ponuda uključuje paket Office Home & Business 2021 koji uključuje sljedeće aplikacije:

  • Excel: za izradu proračunskih tablica i tablica
  • Word: za kreiranje tekstualnih dokumenata
  • PowerPoint: za izradu prezentacija
  • Outlook: za upravljanje e-poštom i kalendarom
  • Teams (osnovni): za online suradnju
  • OneDrive: za online pohranu datoteka

Ova ponuda vrijedi samo sedam dana, stoga nemojte odgađati iskoristiti je!

Oni koji traže Office na Windowsu, također mogu dobiti Office Professional 2021 za 26,75 €. Stranica nudi i ključeve za Windows 10 i Windows 11 od 8 €. Obje ove ponude dostupne su samo ograničeno vrijeme. Ne propustite priliku! Godeal24 daje jamstvo povrata novca u slučaju nepredviđenih situacija. Ako ne znate kako aktivirati ključeve ili imate drugih problema, Godeal24 osigurava 24/7 stručnu službu za korisnike i oni će riješiti problem na vrijeme.

Ponuda Office paketa (promo kod SGO62)

Ponuda Windows OS-a (promo kod SGO50)

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.