Bliži se Black Friday, već uoči 11.11. nabavite aktivacijske ključeve po cijeni već od 6,5 €

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 10 Pro samo 8,33 €, novi Office 2021 Pro Plus samo 25,11 €

Godeal24 ponedjeljak, 6. studenog 2023. u 15:48

Black Friday se brzo bliži i s mnoštvom ponuda koje se očekuju u svim većim trgovcima, mi smo tu da vam pomognemo da iskoristite najveći shopping događaj godine. Ali također biste trebali znati da je Double 11 još uvijek najbolje vrijeme da nabavite originalni Windows OS i Office na Godeal24 Double 11 Sales. Ovo je velika promocija s ogromnim popustima na sav popularan računalni softver. Što je Double 11? Double 11 nije samo jednodnevni, već vrlo popularan festival online kupovine koji je nastao u Kini, a koji je ekvivalent Black Friday shopping festivalu. Mnogi ljudi će kupovati tijekom Double 11, što će vam pomoći da uštedite mnogo novca.

Najnoviji Office 2021 Professional Plus možete kupiti za samo 25,11 €, što vam štedi više od 90% u usporedbi sa Microsoftovom službenom cijenom od 439,99 USD. Ako kupite više Office 2021, jedinična cijena je već od 15,02 €. Ako vam nove značajke Officea 2021 ne znače puno, Office 2019 također je jako dobar izbor. Office 2019 Professional Plus je samo 22,25 €. Godeal24 je vrlo sigurna platforma za prodaju softvera, trebate samo kupiti aktivacijski ključ softverske licence od Godeal24, a zatim ga preuzeti sa službene web stranice softvera i aktivirati ga pomoću aktivacijskog koda, tako da je softver koji koristite 100% siguran i originalan. Tijekom instalacije i korištenja Godeal24 pruža 24/7 tehničku podršku i obećava doživotnu uslugu nakon prodaje. Podijelite ovu ponudu s obitelji i prijateljima Ako trebate kupiti Windows OS i MS Office na veliko, pogledajte akciju "Poslovna veleprodaja" za još veće uštede.

Rana Black Friday rasprodaja: Posebna ponuda za 11.11.

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na druge Windows i Office proizvode (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.