Black Friday ludilo počinje 24.11. - Računala.hr donose velike popuste i poklone

Racunala.hr u periodu od 24.11. do 26.11. povodom Black Fridayja donose odlične cijene gaming računala i periferije - provjerite ponudu u nastavku

Racunala.hr nedjelja, 19. studenog 2023. u 06:00

Pripremite se za eksploziju prilika jer vaš omiljeni domaći tech-shop Računala.hr donose akciju koja će razveseliti sve ljubitelje računala i gaminga. Posebno za Black Friday, od 24.11. do 26.11., pripremite se za popuste, darove i mnogo toga uzbudljivog!

🚀 Sjajne cijene i dodatni popusti!

Zabilježite u kalendaru: akcija počinje već 24.11., a traje do 26.11. Računala.hr donose odlične cijene gaming računala i periferije, a plaćanje u webshopu moguće je vršiti karticama i na rate. No, ako se odlučite za gotovinsko plaćanje, Računala.hr vam osiguravaju dodatnih 10% popusta na već iskazane cijene, a ako naručujete putem webshopa čeka vas još dodatnih 1% popusta povrh svih odličnih sniženih cijena!

💻 Gaming računala s bonus poklonom!

Ali popustima i poklonima ovdje nije kraj! Uz svako kupljeno gaming računalo tijekom ove Black Friday akcije, Računala.hr daruju vas XXL gaming podlogom! Bez obzira jeste li casual igrač ili ozbiljan gamer, podloga za miš će vaš gaming doživljaj dignuti na potpuno novu razinu!

Ako ste već škicali računala i planirali kupiti gaming računalo, Računala.hr imaju najbolje cijene na tržištu, a pomoći će vam i sastaviti custom-made računalo po vašem izboru.

💳 Fleksibilno plaćanje i besplatna dostava!

Za svaki vaš odabir u Računala.hr webshopu, ekipa za vas priprema odlične pogodnosti, uz već super snižene cijene artikala. Putem webshopa naručite, a plaćanje je jednostavno - vašu narudžbu moguće je platiti prilikom preuzimanja ili odmah pri narudžbi, karticom do čak 36 rata!

Zalihe su ograničene, stoga požurite jer rezervacije nisu moguće. A da stvar bude još bolja, dostava je besplatna za iznose iznad 50€ tijekom trajanja ove Black Friday akcije! Nema bolje prilike za nadogradnju vaše gaming opreme ili nabavku novog računala.


Iz bogate snižene ponude izdvajamo

Do 36% popusta! Gaming računalo MSGW GAMER i281sg

722,22 € (25% popust) / + 10% za gotovinu + 1% webshop

poklon XXL gaming podloga

Snažan šesterojezgreni Intel® Core™ i5 11400F procesor jedanaeste generacije, 16GB brze DDR4 memorije, grafička kartica NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR, brzi M.2 SSD 500GB SSD disk. To je sve što vam treba kako bi uplovili u svijet gaminga. Kako bi bili sigurni i bezbrižni uz ovo računalo dolazi i dodatno jamstvo od 2 godine, tako da je ukupno jamstvo na njega 4 godine (potrebna registracija nakon kupnje).

Do 28% popusta! Monitor 23.8" PHILIPS 24M1N3200ZA

183,33 € (17% popust) / + 10% za gotovinu + 1% webshop

S impresivnih 165 Hz, ovaj monitor stvara savršen spoj brzine i jasnoće. 4 ms odziva čine svaki pokret trenutnim, od najbržih akcija u igrama do dinamičnih radnih zadataka. IPS tehnologija ekrana pruža živopisne boje i širok kut gledanja, omogućujući vam da dijelite svoje iskustvo s prijateljima bez gubitka kvalitete slike.

Do 51% popusta! Tipkovnica ROCCAT Vulcan 100 AIMO

110,00 € (40% popust) / + 10% za gotovinu + 1% webshop

Savršeno prilagođen za gaming entuzijaste, Roccat Vulcan 100 AIMO koristi mehaničke prekidače koji pružaju vrhunsku osjetljivost i brzinu. Svaka tipka je prilagodljiva, omogućujući vam da stvorite vlastiti svjetlosni show koji odgovara vašem raspoloženju ili čak igri koju igrate.

S ergonomskim dizajnom i vrhunskom kvalitetom izrade te zahvaljujući US/HR layoutu, prilagođena je i lokalnim igračima, pružajući im potpunu kontrolu i udobnost tijekom dugih gaming sesija.

Do 56% popusta! AOC gaming miš GM300B

12,22 € (45% popust) / + 10% za gotovinu + 1% webshop

AOC GM300B je savršen spoj stila, funkcionalnosti i visoke rezolucije, spreman za izazove koje donosi svijet igara. Svi gumbi na mišu su prilagodljivi, što znači da možete personalizirati svoje postavke prema vlastitim igraćim preferencijama. A uz 6200 DPI rezoluciju, svaki pokret će biti izuzetno precizan, bilo da se borite s neprijateljima ili stvarate umjetnička djela.

Do 78% popusta! White Shark PODLOGA ZA MIŠ 80x35cm Abissal Mirror

4,43 € (67% popust) / + 10% za gotovinu + 1% webshop

Savršeno dizajnirana za preciznost i udobnost, Abissal Mirror podloga omogućuje vašem mišu da klizi glatko kao nikada prije. Ne samo da će vaši pokreti biti brzi i precizni, već će i vaš gaming stol postići ravnotežu između stila i funkcionalnosti.

Do 28% popusta! Pimp My PC - Upgrade Kit V1.0-A320M.16

210,00 € (17% popust) / + 10% za gotovinu + 1% webshop

Sve što vam treba da biste unaprijedili svoje računalo sadržano je u jednom kitu. To znači da nema potrebe za detaljnim istraživanjem i kupovanjem pojedinačnih komponenti. Pimp My PC kitovi nude brz i jednostavan način da svoje računalo podignete na višu razinu.

S AMD Ryzen 5 4500 procesorom kao srži ovog moćnog seta, vaše računalo će proći kroz preobražaj iz običnog u izvanredno.

Uz A320M matičnu ploču, kit jamči stabilnost i performanse na vrhunskoj razini. 16 GB DDR4 RAM-a osigurava brzinu i glatkoću u svakom trenutku, bez obzira radi li se o igrama, produktivnosti ili multitaskingu.

Do 45% popusta! Crucial SSD P3 500GB M.2 2280 PCIE Gen3.0 3D NAND

36,67 € (34% popust) / + 10% za gotovinu + 1% webshop

Nadogradite svoje računalo performansama koje su mu potrebne po izuzetno pristupačnoj cijeni. S NVMe performansama koje su gotovo 6 puta brže od SATA-e, P3 ostavlja starije tehnologije za pohranu u prašini. Uživajte u bržim pokretanjima, preuzimanjima i prijenosima datoteka te pohranite sve svoje datoteke, fotografije, videozapise, aplikacije i igre s dovoljno mjesta, uz kvalitetu i pouzdanost koje očekujete od Crucial-a. S P3, ubrzajte svoje iskustvo rada, zabave i igre na način koji će vas oduševiti.

Do 35% popusta! Gaming stolica FIREBIRD Gorgon S

83,33 € (24% popust) / + 10% za gotovinu + 1% webshop

Firebird Gorgon S ima ergonomski oblikovan dizajn koji će vas držati u potpunoj udobnosti čak i tijekom najzahtjevnijih situacija. Podesiva visina, naslon za leđa i rukonasloni prilagođavaju se vašim potrebama, čineći svaki trenutak proveden za stolom pravim užitkom.

Zamislite se kako osvajate virtualne svjetove ili rješavate poslovne izazove, sve dok sjedite u udobnosti Firebird Gorgon S stolice. Ovo nije samo stolica, već tajno oružje za sve one koji traže spoj između stila, udobnosti i performansi.

Iako je ovo samo Black Friday akcija, vrijeme je da pripremite poklone za nadolazeće blagdane za sebe i svoje najdraže, a Računala.hr će se pobrinuti da dobijete kvalitetnu opremu po najboljim cijenama na domaćem tržištu. Izaberite nešto za sebe, za prijatelje, za klince i klinceze, za sve zaljubljenike u tehnologiju, gadgete i gaming, jer su zalihe ove akcije ograničene!

Računala.hr - vaš najbolji domaći shop za gaming i tech!

Iza Računala.hr stoji mali tim domaćih entuzijasta za sve računalno, gaming i tehnologiju te su tu za vas i vaša računala. Pobrinut će se da dobijete najbolju opremu po odličnoj cijeni!

Sa širokom paletom proizvoda, od najnovijih monitora do gaming miševa i tipkovnica, Računala.hr nude sve što vam je potrebno za učiniti korak unaprijed u svijet gaminga. Opremite se vrhunskom gaming opremom i budite sigurni da ćete od Računala.hr imati podršku i garanciju ako ikada zatreba!

Posjetite webshop i istražite mogućnosti odlične Black Friday akcije od 24.11. do 26.11. do isteka zaliha.