Top oglasi za IT poslove s transparentno objavljenim plaćama

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći stotinjak otvorenih oglasa za pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Izdvajamo top oglase s istaknutim platnim razredima

debug.hr petak, 4. studenog 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Za ovotjedni pregled izdvojili smo one kod kojih je u samom oglasu već istaknuta ponuđena plaća, pa kandidati unaprijed znaju na čemu su.

Top poslovi s naznačenom plaćom

Kada govorimo o transparentnosti plaća, tu na našem tržištu prednjači Bornfight. "Kao Product Lead, bit ćeš zadužen/a za razvoj strategije proizvoda, razvoj poslovanja te vođenje i skaliranje svog product teama. Ako razumiješ Agile metodologije, imaš snažne analitičke vještine i problem-solving mindset, bilo bi nam drago upoznati te!", kažu iz Bornfighta. Oglas je na ovom mjestu, a plaća koja se nudi iznosi 25.000 – 35.000 kuna bruto mjesečno.


Bornfight pod svojim krovom razvija i nekoliko uspješnih softverskih startupa. Za jednoga od njih, Elevien, traže Android Developere, mid i senior razine. Ponuđene plaće su od 18.300 do 25.800 kuna bruto za mid te od 25.800 do više od 36.800 kuna za seniore.


Q agency također ima običaj za otvorene pozicije istaknuti i plaću koja se može očekivati, pa su tako učinili i ovoga puta. IT kompanija koja je višestruko nagrađivana kao najpoželjniji poslodavac traži nove kolege za poziciju Technical Presales Engineer. Ponuđena plaća na razini je između 25.000 i 35.000 kuna (bruto 1) mjesečno.


About You je u potrazi za motiviranim i stručnim zaposlenicima za svoj novi Tech Hub u Zagrebu. Novootvoreni hub jedan je od nekoliko europskih tehnoloških centara koje je ova kompanija otvorila u posljednje vrijeme, kako bi privukla i zadržala talente iz regije. Pozicije koje su za ovaj tjedan istaknuli bazirane su u Zagrebu, ali nisu striktno vezane za njega. Posao se može obavljati na daljinu, s bilo koje lokacije u EU. Oglas koji izdvajamo je za Golang Developere. Raspon godišnje plaće je takav da će medior developer će tako zarađivati 60.000-70.000€, senior 70.000-85.000€, a lead 85.000€ uz godišnji dionički paket u vrijednosti od 20.000€.


IBM iX je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.200 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija. Njihov je moto "Dobro iskustvo je dobar posao", a za poziciju Senior Frontend Developera predvidjeli su početnu bruto godišnju plaću od 44.000 eura (330.000 kuna).


Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi