Cooler Master predstavio Dyn X za trkaće i letačke simulacije

Iz Cooler Mastera ističu da se sjedalo može podesiti u 14 različitih položaja te da je kokpit u potpunosti modularan i kompatibilan s različitim dodacima

Matej Markovinović utorak, 29. kolovoza 2023. u 09:40
Dyn X 📷 Foto: Cooler Master
Dyn X Foto: Cooler Master

Cooler Master predstavio je Dyn X, sjedalo za igranje s kokpitom koje, prema riječima proizvođača, omogućuje korisnicima stvaranje simulacijskog okruženja koje odgovara njihovim preferencijama.

Sjedalo se, naime, može podesiti u 14 različitih položaja, prilagođavajući se tako širokom rasponu stilova vožnje – od Formule i GT-a, pa sve do NASCAR-a. Prilagodbi pomaže i činjenica da je dizajn cijelog kokpita u potpunosti modularan i kompatibilan s različitim dodacima, poput monitora, mjenjača, volana i slično.

Dyn X. 📷 Foto: Cooler Master
Dyn X. Foto: Cooler Master

Sjedalo je, inače, ergonomski dizajnirano te ima odvojive i podesive naslone za glavu, kao i zamjenjive navlake jastuka u crnoj, crvenoj i plavoj boji. Sama struktura sjedala napravljena je od stakloplastike i sintetike, dok je vanjski dio uglavnom prekriven brušenom kožom.

Osim za utrkivanje, iz Cooler Mastera ističu da se Dyn X može koristiti i za simulacije letenja. Više informacija o novom tvrtkinom proizvodu, dostupno je na sljedećoj poveznici.