Huawei Watch Ultimate stigao u Hrvatsku, donosimo cijenu

Huawei Watch Ultimate može izdržati uranjanje na 100 metara dubine, a uz to podržava i četiri načina ronjenja, uključujući ono na dah i s bocom

Bug.hr srijeda, 19. travnja 2023. u 06:05
Huawei Watch Ultimate.  📷 Foto: Huawei
Huawei Watch Ultimate. Foto: Huawei

Huaweijev trenutno najnapredniji pametni sat, Watch Ultimate, stigao je u Hrvatsku. Radi se, podsjetimo, o satu koji donosi atraktivni dizajn i mnoštvo značajki za rekreativce i sportaše. Sve to upakirano je u robusno kućište napravljeno na bazi cirkonija, koje može izdržati uranjanje na 100 metara dubine, a sve zahvaljujući 16 vodootpornih struktura te ISO 22810 i EN13319 standardima.

Robusnosti sata doprinosi i keramička kruna te safirno staklo koje štiti zaslon od puknuća i ogrebotina. Inače, Huawei Watch Ultimate dolazi s 1,5-inčnim LTPO AMOLED zaslonom i baterijom kapaciteta 530 mAh koja bi, prema navodima proizvođača, trebala izdržati do 14 dana korištenja.

Huawei Watch Ultimate.  📷 Foto: Huawei
Huawei Watch Ultimate. Foto: Huawei

Sat ima senzore za otkucaje srca, očitovanje kisika u krvi i EKG-a, a za planinare i one koji vole ekstremnije sportove, tu je i Expedition Mode značajka s mogućnostima pozicioniranja s pet sustava GNSS-a s dvije frekvencije. Osim toga, Watch Ultimate podržava četiri načina ronjenja, uključujući ono na dah i s bocom, a opremljen je i s Buhlmannovim dekompresijskim algoritmom za kontinuirano praćenje podataka o ronjenju.

Huawei Watch Ultimate dostupan je za kupnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 eura za Expedition Black inačicu s gumenim remenom te 899 eura za Voyage Blue verziju s metalnom narukvicom. Više informacija dostupno je u našem tekstu na sljedećoj poveznici i na službenoj stranici proizvođača.