Samsung Galaxy S24 FE mogao bi biti predstavljen već na ljeto

Samsung će na ljeto predstaviti hrpu noviteta, među kojima bi mogao biti i nadolazeći model iz popularne serije Fan Edition

Matej Markovinović subota, 6. travnja 2024. u 12:50
Galaxy S23 FE 📷 Foto: Samsung
Galaxy S23 FE Foto: Samsung

Iako je Samsung Galaxy S23 FE u Europu stigao prije nepunih četiri mjeseca, već se počelo govoriti o njegovom nasljedniku. Prema informacijama koje je od navodno pouzdanih izvora dobio korejski portal The Elec, Samsung planira predstaviti Galaxy S24 FE već ovog ljeta.

Ako se to pokaže istinitim, to znači da će Samsung na ljeto značajno proširiti svoj portfelj jer se u srpnju očekuje i predstavljanje sklopivih modela, što uključuje Galaxy Z Fold 6, Z Fold 6 Ultra i Z Flip 6. Osim toga, svjetlo dana trebao bi ugledati i pametni prsten Galaxy Ring, kao i nova serija pametnih satova Galaxy Watch 7.

Specifikacije Galaxyja S24 FE trenutno nisu poznate, ali će se navodno proizvesti u „milijunima primjeraka“ jer Samsung očekuje poprilično uspješnu prodaju. Izvori The Eleca navode da će imati OLED zaslon s tankim rubovima, a općenito se nagađa da će ga pogoniti Samsungov Exynos 2400 koji se našao u Galaxyju S24.