Samsung Galaxy S23 Ultra na prodaju prije službenog predstavljanja

Trgovina u Matagalpi u Nikaragvi, objavila je na Facebooku da je već dobila četiri primjerka Galaxyja S23 Ultre. Riječ je o mobitelu kojeg se Samsung sprema predstaviti 1. veljače

Matej Markovinović nedjelja, 22. siječnja 2023. u 13:50
Samsung Galaxy S23 Ultra 📷 Screenshot: Facebook
Samsung Galaxy S23 Ultra Screenshot: Facebook

Iako je već od prije poznato da će Samsung započeti s prodajom Galaxy S23 Ultre početkom veljače, tvrtkina perjanica već se može kupiti i isprobati. Naime, jedna trgovina u Matagalpi u Nikaragvi, pohvalila se na Facebooku da u prodaji ima četiri primjerka Samsungovog nadolazećeg flagshipa u konfiguraciji od 12 GB RAM-a i 512 GB interne memorije te da su spremni za isporuku.

Cijena nije poznata, ali su zato postavljene fotografije koje prikazuju kako će izgledati pakiranje Galaxy S23 Ultre i u kojim će bojama doći.

Podsjetimo, Galaxy S23 Ultra vizualno će biti gotovo jednaka sa svojim prethodnikom, no doći će s nedavno predstavljenim 200-megapikselnim ISOCELL HP2 senzorom, pa bi kvaliteta fotografija i videozapisa trebala biti na višoj razini. Više o Samsungovom novom senzoru pročitajte u našem tekstu na sljedećoj poveznici.