Red Magic predstavio hladnjak za mobitele s podrškom za MagSafe

Prema tvrdnjama Red Magica, Cooler 5 Pro može smanjiti temperaturu s 28°C na nulu za svega 30 sekundi

Matej Markovinović srijeda, 3. travnja 2024. u 06:00
Cooler 5 Pro.  📷 Foto: Red Magic
Cooler 5 Pro. Foto: Red Magic

Red Magic je ovoga utorka predstavio Cooler 5 Pro, hladnjak koji se može pričvrstiti na gotovo svaki mobitel na tržištu zahvaljujući podršci za MagSafe i namjenskim držačem za pričvršćivanje.

Prema riječima proizvođača, Cooler 5 Pro hladi bolje u odnosu na svoga prethodnika te se može pohvaliti AI termalnom kontrolom koja automatski prilagođava hlađenje na osnovu temperature uređaja. Iako to zvuči dosta dobro, minus je što ta funkcija radi isključivo preko Red Magicove aplikacije za Android, što znači da ju korisnici iPhonea ne mogu koristiti.

Hladnjak sadržava ventilator sa sedam lopatica koji se ima i do 5.500 okretaja u minuti, a buka navodno nikada ne prelazi 35 dB. Hladnjak sadržava i 3D VC ploču za tekuće hlađenje i, kako tvrde iz Red Magica, može smanjiti temperaturu s 28°C na nulu za svega 30 sekundi. Za napajanje ga je potrebno priključiti na mobitel ili eksterni punjač.

Preporučena maloprodajna cijena za Cooler 5 Pro iznosi 59 eura za inačicu bez držača za pričvršćivanje te 64 eura s držačem. Više informacija dostupno je na službenoj stranici proizvođača.