ChatGPT stiže na Nothingove mobitele

Uz standardne zakrpe na koje smo već navikli, Nothing OS 2.5.5 donosi integraciju s ChatGPT-em. Tu funkciju prvi dobiva Phone (2), a kasnije ovoga mjeseca i ostali modeli iz tvrtkinog portfelja proizvoda

Matej Markovinović petak, 19. travnja 2024. u 14:57
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Verzija Nothing OS-a 2.5.5 već je stigla na nedavno predstavljeni Phone (2a) te je donijela poboljšanja u performansama kamera i pojedine sigurnosne zakrpe. Nova inačica softvera sada je dostupna za preuzimanje i na Phoneu (2), a novost je da donosi integraciju s ChatGPT-em.

Naime, Nothingov Phone (2) nakon ažuriranja softvera dobiva widget za brzi pristup ChatGPT-u s početnog zaslona, kao i mogćnost brzog kopiranja i lijepljenja snimaka zaslona i teksta međuspremnika u razgovor s OpenAI-jevim chatbotom. Da bi to funkcioniralo kako je i zamišljeno, potrebno je preuzeti aplikaciju ChatGPT-a s Googleovog Play Storea.

ChatGPT uskoro će stići i na stariji Phone (1), ali i na već spomenuti Phone (2a) kasnije ovoga mjeseca. Više informacija o ovom ažuriranju i koje sve promjene donosi, pogledajte u objavi na Nothingovom forumu.