5G mobiteli Hrvatskog Telekoma, T Phone i T Phone Pro, su u prodaji

T Phone i T Phone Pro moći će se kupiti u svim prodajnim kanalima Hrvatskog Telekoma od 5. listopada, u nekoj od postpaid ili prepaid tarifa ili kao samostalan uređaj

Bug.hr srijeda, 5. listopada 2022. u 10:32

Hrvatski Telekom lansirao je T Phone i T Phone Pro 5G, mobitele koji 5. listopada stižu u sve prodajne kanale Hrvatskog Telekoma, u nekoj od postpaid ili prepaid tarifa koje podržavaju 5G ili kao samostalan uređaj.

T Phone & T Phone Pro spajaju se na širokopojasnu 5G mrežu Hrvatskog Telekoma, a sve tehničke detalje o njima možete provjeriti na ovom mjestu.

 "S novim uređajima naši korisnici mogu uživati u mogućnostima naše 5G mreže koja se neprestano širi, od zabave do bezbrojnih digitalnih proizvoda i usluga. Kako je riječ o mreži novije generacije i poboljšanih karakteristika, tako i korisnici žele imati napredniju uslugu i prelazak se odvija postupno, ali kontinuirano. pogotovo s obzirom na to da HT ima najveću i najbržu 5G mrežu", naglasila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Otkrivene i cijene

Redovna cijena T Phonea (4/64 GB) kao samostalnog uređaj je 1.998 kn, dok su korisnicima tarifa ponuđeni popusti. Tako za prepaid korisnike cijena iznosi 1.698 kn, dok je u postpaid tarifama cijena je od 720 do 1.680 kn, ovisno o odabranoj tarifi. Cijena uređaja T Phone Pro (6/128 GB) iznosi 2.398 kn, u prepaidu je 1.998 kn, a u tarifama od 1.080 do 2.040 kn.

Tijekom listopada korisnici uređaje mogu nabaviti uz 30% popusta za kupnju uređaja u postpaid tarifama, pa tako u srednjoj M tarifi za korisnike T Phonea s neograničenim razgovorima i 20 GB prometa (odnosno 30 GB za Magenta 1 korisnike) uređaj košta 1.008 kn. T Phone Pro u, na primjer, L tarifi (40 GB odnosno 50 GB u Magenta 1) stoji 1.092 kn.

HT ističe i da se na iskazane cijene u T Centrima, za kupovinu na web stranici hrvatskitelekom.hr odobrava 120 kn popusta, odnosno za postojeće korisnike unutar aplikacije Moj telekom popust od ukupno čak 360 kn.

To znači da će korisnik koji kupi T Phone, u M tarifi, u aplikaciji Moj Telekom tijekom listopada uređaj platiti za samo 756 kn (odnosno na rate na telekom računu 31,5 kn/mj.), a T Phone Pro za 840 kn odnosno ratu od 35 kn/mj.

Dodatno, kupci T Phonea ne plaćaju ništa u trenutku kupnje, već na mjesečnom računu zajedno s uslugom plaćaju samo mjesečnu ratu za uređaj. Kako je prije više od dvije godine ukinuta ugovorna obveza, korisnik ima fleksibilnost mijenjati tarifu, odnosno otplatni plan od mjeseca do mjeseca.

Kupci ostvaruju i 50 posto popusta na odabranu dodatnu opremu za novi uređaj, uključujući ekološke punjače i kabele. Osim toga, za sve kupce su osigurana tri mjeseca besplatne pohrane od 100 GB na Google One oblaku – za sigurnosnu pohranu fotografija, videa, kontakata i ostalog.