U listopadu se održava Comeleon, prva hrvatska konferencija o organizacijskoj kulturi

Tuhelj 24. i 25. listopada postaje kamp za razvoj organizacijske kulture i okuplja najveće svjetske stručnjake na području organizacijske agilnosti

Bug.hr četvrtak, 4. srpnja 2019. u 13:45

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju 24. i 25. listopada 2019. održat će se prva konferencija na temu organizacijske kulture pod nazivom Comeleon koja će okupiti međunarodne stručnjake na temu kompleksnosti, organizacije budućnosti i agilnosti.

"Konferencija s karakterom kampa omogućit će sudionicima da u direktnom kontaktu i radionicama razmijene stavove i izazove s npr. Nielsom Pflaegingom, menadžment egzocistom, stručnjakinjom za kompleksnost Steffanie Borgert, korifejom na području agilnosti Jurgen Appelom ili Jos de Blokom, CEO-om Buurtzorga koji je revolucionirao područje socijalne njege na osnovu samoorganizirajućih timova", poručili su organizatori.

Neke od tema koje će se obrađivati su kako osigurati rast prihoda, poticati inovativnost, privući talente, decentralizirati procese donošenja odluka, graditi pliću hijerarhiju, koristiti snagu kolektivnog znanja, graditi organizacijsku agilnost, itd.

Konferenciju organizira konzultantska tvrtka Vetturelli šire poznata kao inicijator poslovnih utrka B2B RUN. Organizacija konferencije Comeleon ima vrlo sličnu svrhu – pokretanje dijaloga, poticanje kreativnosti, kolaboracije i inovativnosti.

Dijana Vetturelli, inicijatorica konferencije Comeleon istaknula je: "Digitalno doba i disruptori traže brzu reakciju koja s tradicionalnim hijerarhijskim sustavom nije izvediva, a uvjerena sam kako će mnogima biti teško napustiti status quo, moć i kontrolu nad timovima i procesima i suočiti se s činjenicom kako će se uloga 'šefova' u organizacijama budućnosti promijeniti. Zato svoju misiju vidim u osvještavanju gospodarstva na temu stvaranja odgovarajuće organizacijske kulture, pa sa velikim zadovoljstvom i stopostotnom uvjerenošću najavljujem kako će Comeleon konferencija potaknuti na promjene."

Ulaznice za konferenciju su od danas u prodaji, a više informacija i obrasci za prijavu dostupni su preko službene stranice konferencije.