Šesti IOT Forum održava se u listopadu: isprepliću se Internet stvari i umjetna inteligencija

Najavljujemo Bugovu konferenciju posvećenu Internetu stvari. U svojem šestom izdanju IOT Forum će se fokusirati i na umjetnu inteligenciju, područje koje je vrlo srodno i isprepleteno s IoT-om

Bug.hr utorak, 12. rujna 2023. u 06:00

Poznavatelji tehnologije i stručnjaci iz područja Interneta stvari (IoT) okupit će se na šestoj po redu konferenciji IOT Forum, koja će se održati 12. listopada u prostoru HUB385 na adresi Petračićeva 4 u Zagrebu.

Kao i u svojim ranijim izdanjima, ova konferencija predstavlja platformu za istraživanje i raspravu o najnovijim inovacijama i trendovima u brzo rastućim područjima tehnologije, a ove će godine dodatni naglasak biti stavljen i na sveprisutnu umjetnu inteligenciju.

IOT Forum, powered by Bug, vodeći je event za susret onih koji tu tehnologiju implementiraju u Hrvatskoj, njihovih potencijalnih krajnjih korisnika, te posrednika, tvrtki koje implementiraju i nude vlastita rješenja temeljena na Internetu stvari.

Program konferencije još uvijek se gradi, a sastojat će se od stručnih predavanja i panel rasprava. Konferencija će pružiti sudionicima priliku da se upuste u dubinske analize utjecaja IoT-a i umjetne inteligencije na različite sektore tehnologije i gospodarstva. IOT Forum je stoga pravo mjesto za sve one koji žele biti u toku s najnovijim razvojima u područjima IoT-a i AI-ja te žele razumjeti kako ove tehnologije mijenjaju naše živote, industrije i društvo u cjelini.

Cijena ulaznice je 30 € s uključenim PDV-om. U prodaji su ulaznice za fizičko sudjelovanje i online praćenje. Obje kategorije omogućuju i naknadni pristup snimkama svih predavanja.