Dolaskom na .debug dobivate i besplatnu ulaznicu za najveću sigurnosnu konferenciju u regiji

Svi posjetitelji, koji nabave ulaznicu za ovogodišnji .debug, uz nju će dobiti i promo kod za preuzimanje besplatne ulaznice za Adria Security Summit, koji se održava u listopadu u Sarajevu

debug.hr četvrtak, 25. travnja 2024. u 10:11

Developerska konferencija .debug 2024 održat će se 6. i 7. lipnja u prostorima Laube i Algebre, a ulaznice već nestaju prilično brzo. Uz svaku ulaznicu posjetitelji dobivaju pristup na čak 100 predavanja, na kojima će nastupiti 120 predstavnika domaće i regionalne tech industrije, developera, inženjera, dizajnera i managera. Svi posjetitelji također će moći pogledati baš sva predavanja, budući da će sve biti snimljeno i dostupno na zahtjev po završetku konferencije.

K tome, ulaznica za .debug uključuje i:

  • goodie bag naših partnera,
  • ulaz na .debug party koji će se održati 6. lipnja navečer,
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati od 17. do 19. srpnja u Berlinu,

…a sada objavljujemo i novu partnersku suradnju, pa će ulaznica za .debug uključivati i:

  • Besplatnu ulaznicu za Adria Security Summit, najveću sigurnosnu konferenciju u regiji, koja okuplja oko 3.000 posjetitelja i svake se godine održava u drugom glavnom gradu na području ex-YU. Ove godine mjesto održavanja je Sarajevo, a datumi su 9. i 10. listopada.

Ulaznice za najveći developerski spektakl u nas, .debug 2024, u prodaji su i prilično brzo nestaju. Potražite svoju na debug.hr ili izravno na sustavu Entrio.