Tipkovnica i miš – Trust Trezo

Tihi bežični dvojac

M.B. utorak, 28. ožujka 2023. u 06:00

Zahvaljujući tihim tipkama i na tipkovnici i na mišu, ovaj će se komplet tipkovnice i miša dobro snaći u uredskom ili kakvom drugom okruženju, gdje prostor dijelite s drugima.

Tipkovnica je pune veličine, s naslonom za zapešće. Dolazi s američkim rasporedom tipki. F-tipke imaju i alternativnu uredsku funkcionalnost u kombinaciji s tipkom Fn, a multimedijske funkcije ostvaruju se pomoću odvojenih multimedijskih tipki. Dimenzije tipkovnice su 436 x 182 x 44 mm, a masa 752 grama. Otporna je na tekućinu.

Trustove periferne jedinice izrađene su primarno od recikliranih materijala (85%). Na računalo spajaju se bežično, a USB RF prijamnik smješten je u mišu. S njima se isporučuju tri Duracellove AA baterije – tipkovnica se napaja iz dvije, što joj omogućuje rad do četiri godine, a miš iz jedne, koja će mu omogućiti godinu dana rada. (M. B.)

Cijena: 40 eura

Ustupio: Elipso, https://www.elipso.hr, Emmezeta, https://www.emmezeta.hr; Sancta Domenica, https://www.sancta-domenica.hr; Ronis, https://www.ronis.hr; Bazzar, https://www.bazzar.hr; Abrakadabra, https://www.abrakadabra.com

 

Bug 365 travanj 2023.