Cooler Master pokrenuo internetsku stranicu za kupovinu luksuznih tehnoloških proizvoda

Iz Cooler Mastera ističu da sa stranicom CMODX žele redefinirati iskustvo kupovine tehnoloških proizvoda, spajajući luksuz i inovacije

Bug.hr utorak, 5. rujna 2023. u 21:25
📷 Foto: Cooler Master
Foto: Cooler Master

Cooler Master ovoga je utorka pokrenuo CMODX, internetsku stranicu za kupovanje njihovih proizvoda visokog ranga. Prema riječima tvrtke, cilj stranice je redefinirati iskustvo kupovine tehnoloških proizvoda, nudeći kupcima spoj luksuza i inovacija.

„Proizvodi koji se nude na CMODX-u ne odnose se samo na tehnologiju, već i na životni stil. Mi nudimo spoj luksuza i inovacija, pružajući našim kupcima proizvode koji nisu samo funkcionalni, već i oni koji služe za iskaz osobnog stila i ukusa“, priopćio je izvršni direktor Cooler Mastera, Jimmy Sha.

Na Cooler Masterovoj novoj internetskoj stranici moći će se kupiti već složena desktop računala, igraće stolice, kao i velika radnua stanica Orb X s ugrađenom stolicom, stolom i monitorom. Svaki od proizvoda bit će drugačiji od onih koji Cooler Master inače ima u svojoj ponudi, što će se svakako odraziti i na cijenu.

Cijela ponuda proizvoda, kao i ostale informacije, dostupne su ovdje.