Wargaming slavi 25. obljetnicu

Davne 1998. godine osnovan je Wargaming, tvrtka koja je do sada objavila dvadesetak igara, uključujući popularni serijal "World of"

Damir Radešić četvrtak, 3. kolovoza 2023. u 21:24

Jučerašnjim danom započela je proslava Wargamingovog 25. rođendana. Kako kaže njihov osnivač i direktor Victor Kislyi, davne 1998. je bilo teško zamisliti u što će prerasti tvrtka koju je osnovao zajedno s grupom prijatelja. Danas ista broji stotine zaposlenih i ima 16 podružnica diljem svijeta, uključujući Prag, Tokio i Beograd, a potpisuje neke od najpopularnijih free-to-play igara, kao što su World of Tanks i World of Warships.

U sklopu proslave, na Steamu je pušten u prodaju poseban DLC "WG: 4-in1", uz promotivnih 90 posto popusta, u kojem igrači koji igraju putem spomenutog servisa dobivaju moćna vozila, dodatke, pretplatu i ostale sitnice u svim njihovim igrama. Dakako, nisu zaboravljeni ni ostali koji igraju van Steama, a isti u World of Tanksu za PC mogu sudjelovati u posebnim misijama vezanima uz ovu obljetnicu i zaraditi kredite i razne druge bonuse, što vrijedi i za one koji igraju World of Warships. World of Tanks Bltz pak donosi zadatak čija je nagrada unikatni slavljenički avatar, dok World of Warplanes ugošćuje niz specijalnih misija s bogatim nagradama.