Wargaming i Popaj u borbi za oceane

Povodom Svjetskog dana oceana World of Warships dobio je prigodan Popeye Charity bundle s novim zapovjednicima Popajom i Grubačom, njihovim zastavama i kamuflažnim skinom za Tier VII USS Colorado

Stjepan Bilić petak, 2. lipnja 2023. u 13:50

Wargaming, proizvođač i izdavač popularnog simulatora pomorskih bitaka World of Warships, izdao je povodom svjetskog dana oceana prigodan Popeye Charity bundle. Kako mu sam naziv govori ljubitelji ovog simulatora dobili su priliku okušati se u pomorskim bitkama kao mornar Popaj. Uz Popaja tu je i njegov nezaobilazni protivnik Grubač (za starije Badžo).

Oba lika imaju ulogu zapovjednika u igri, svoju zastavu i naravno glasove. Dio paketa je i posebni kamuflažni skin za ratni brod Tier VII USS Colorado. Igrači imaju priliku tijekom lipnja odraditi i seriju posebnih misija “Save the Ocean”.

Bundle je dostupan od prvog lipnja, a 10% od zarade bit će donirano dobrotvornoj organizaciji za očuvanje morskog svijeta FORCE BLUE za borbu protiv zagađenja oceana. Povrh toga, Wargaming donirat će i iznos od 50.000 USD u znak podrške naporima organizacije FORCE BLUE.

Na sam dan Svjetskog dana oceana, 8. lipnja, održat će se i Twitch stream u kojem će sudjelovati i FORCE BLUE s dva ključna člana - Rudy Reyers i Steve (Gonzo) Gonzales koji su ujedno i veterani. Tema streama bit će dvostruka misija organizacije - očuvanje oceana i pomoć veteranima prilikom njihova povratka u civilni život.