Good Company

Mateja Šop srijeda, 29. travnja 2020. u 21:00

Razvojni tim Chasing Carrots odlučio je odgovoriti na pitanje “Kako bi bilo započeti svoju tehnološku kompaniju iz garaže, i zatim je pretvoriti u nešto profitabilno” kroz igru imena Good Company. Smješten u alternativnim 70-tim i 80-tim godinama prošlog stoljeća, ovaj spoj simulacije i menadžerske igre dat će vam priliku da krenete skromno, i zatim svijetu pružite razna tehnološka otkrića, primarno u području robotike.
Naravno, takav pothvat nije nimalo jednostavan i na vama je, kao šefu nove kompanije koja će oduševiti svijet, da što bolje organizirate posao. Tim veći dio velikih planova i ideja nije još ubacio jer se igra još uvijek nalazi u Early Accessu. Ipak, već u ovoj fazi razvoja radi se o dobrom iskustvu, s velikim brojem opcija za stvaranje onoga što želite. Tijekom kampanje upoznat ćete se s osnovama koje su vrlo važne, a one uključuju primanje materijala, stvaranje novih stvari, zapošljavanje radne snage, izradu novih i kompleksnijih gadgeta i automatizaciju svega kako bi posao išao što brže i glađe.
Good Company nije namijenjen samo onima koji imaju iskustva s ovom vrstom igara, već ga razvojni tim, uz detaljna objašnjenja i kampanju, želi približiti što većem broju igrača. Čak ako inače izbjegavate Early Access naslove, ovaj je već dovoljno razrađen, ima aktivnu zajednicu i igrača, i tim konstantno izdaje poboljšanja i zakrpe, tako da vam igru već sada možemo preporučiti. Ako vam to ne zvuči privlačno, svakako imajte igru na umu jer Chasing Carrots zna što radi.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 330 svibanj 2020.