Forza Horizon 5 dolazi s impresivnim brojem automobila, uključujući Rimčev C_Two

Ekipa Playground Gamesa je objavila popis od 426 jurilica koje ćemo moći provozati u Forza Horizonu 5 uz napomenu kako isti još uvijek nije dovršen i dodatno će se nadopunjavati

Damir Radešić četvrtak, 9. rujna 2021. u 13:15

Uz Forza Horizon 5 pred vratima, ljubitelji arkadnih jurnjava se imaju ćemo radovati, tim više što svaki novi detalj koji se o ovom naslovu pojavi, dodatno podgrijava interes. U svom novom izvješću, razvojni tim Playground Games je objavio listu s čak 426 automobila koje ćemo moći uvrstiti u garaže čim se ista pojavi na tržištu, a kako sami kažu, isti nije ni približno finalan.

Naime, do izlaska 9. studenog, na njega će biti pridodana dodatna vozila i proizvođači, a valja imati na umu i da će nakon izlaska igre uslijediti dodaci koji će naknadno povećati ionako impresivan popis. Od novih moćnih vozila, autori ističu Ford Super Duty F-450 DRW Premium iz 2020. godine, Jaguar Sport XJR-15 iz 1991., kao i električni Porsche Taycan Turbo S, a nama je posebno za oko zapeo drugi dio popisa u kojem smo učili Rimac C_Two. Obzirom na nedavno predstavljanje Nevere, nadamo se da će i ona u neko doba biti dostupna na cestama Forza Horizona 5.

Kao što smo imali priliku vidjeti s prethodnim izdanjem, Forza Horizon 4 koje se pojavilo i na Steamu s velikim uspjehom, u serijal su uvrštene neke potpuno nove jurilice, kao i one iz prethodnih izdanja koje su se igračima posebno svidjele. Čitavoj priči valja pridodati sezone s raznim izazovima čijim ispunjavanjem u garaže uvodimo nova vozila i nagrade svaki tjedan, a napredak je vidljiv putem Festival Playlista, posebnog sučelja koje će biti sastavni dio sezonskih sadržaja i u Forza Horizonu 5.

Kako smo pisali u par navrata, novo poglavlje serijala nas vodi u Meksiko koji obiluje raznim krajolicima, od kanjona i plaža, do vulkana i povijesnih gradova kojima ćemo jurcati uz promjenjive vremenske uvjete i uz dodatni naglasak na društvenu komponentu koja će biti nadograđena novim elementima.