Mislite da Xbox Series X ima dosadan dizajn? Microsoft je predstavio rješenje

Za razliku od naljepnica, presvlake za konzolu pričvršćuju se na čičak, stoga se vrlo lako mogu skinuti ili staviti na konzolu

Matej Markovinović utorak, 22. kolovoza 2023. u 06:00
📷 Foto: Microsoft
Foto: Microsoft

Microsoft je predstavio nekoliko presvlaka za Xbox Series X koje mijenjaju vanjski dizajn konzole. Izbor presvlaka trenutno nije velik, pa tako igrači mogu odabrati dvije s maskirnim motivom i jednu s temom nadolazeće videoigre Starfield.

„Znamo da igrači žele moći prilagoditi svoje konzole, a mi isporučujemo opciju koja je pristupačnija i održivija od kupnje konzole posebnog ili ograničenog izdanja. S lansiranjem Series X Console Wrapsa, možete prilagoditi konzolu koju već imate“, priopćila je viša direktorica dizajna Xboxa, Monique Chatterjee.

Naime, Microsoftove presvlake pričvršćuju se na čičak, stoga se bitno razlikuju od naljepnica ili takozvanih skinova koje igrači vjerojatno dobro poznaju. Presvlake su, također, izdržljivije te ih se lakše može staviti ili skinuti s konzole.

Starfield presvlaka moći će se kupiti po cijeni od 49,99 dolara, dok će one maskirne biti za pet dolara jeftinije. Već ih je sad moguće prednaručiti na Microsoftovom Storeu, dok će u prodaju izaći tek 10. studenog.