Cyberbunker: Darknet u Njemačkoj - guru koji je mi

poruka: 2
|
čitano: 9.071
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cyberbunker: Darknet u Njemačkoj - guru koji je mi".
15 godina
offline
Cyberbunker: Darknet u Njemačkoj - guru koji je mi

ovo je vrlodobro i duhovito napisana recenzija (osim činjenica sadrži i nenametljiv osoban stav, uz općekulturne reference). e, sad: ako sam te ovime urekao, meni će biti žalije nego tebi. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 mjeseci
online
Cyberbunker: Darknet u Njemačkoj - guru koji je mi

Malo preoštar komentar na solidan dokumentarac. Meni je bio zanimljiv i držao me do kraja. Nije nešto najbolje od dokumentaraca što se može pogledati i nema onaj faktor ludila i iznenađenja koji neki imaju, ali to ne znači da ga se ne isplati pogledati.

 

Kad su dokumentarni filmovi posrijedi, Netflix, da se ne lažemo, u pravilu češće pogodi „u ništa“ nego „u sridu“. 

Moram priznati da nisam stekao ovakav dojam. Dokumentarci su mi i dalje najzanimljivije što Netflix nudi i može se tamo pronaći stvarno izvrsnih dokumentaraca. Pogledao sam ih do sada valjda na desetke i najgori je opet bio gledljiv. Moj dojam je obrnut, češće pogode u sridu, ali to je bazirano na mom uzorku pogledanih dokumentaraca.

 

 
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice