Hisense UX je mini LED gigant koji dolazi samo u v

poruka: 5
|
čitano: 5.616
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hisense UX je mini LED gigant koji dolazi samo u v".
15 godina
offline
Hisense UX je mini LED gigant koji dolazi samo u v

Ja se ne mogu odlijepiti od Philipsa kad je u pitanju TV... samo zbog Ambilighta 

 

Već 4. TV za redom koji kupujem je njihov... i to doslovno, isključivo zbog Ambilighta (nemam volje petljati s 3rd party rješenjima) - toliko mi je to postalo bitno. Baš strahovito puno pridodaje ambijentu dok se gleda u mraku. Ne mogu si više zamisliti TV bez toga  Montaža na tamni zid i fino 4way ambilight, milina.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2023 13:22 (mrsmith).
Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
offline
Re: Hisense UX je mini LED gigant koji dolazi samo
Točno tako. Prije Philipsa svaka mi je naprezala oči. Taj ambilight me spasio.

Za ovu godinu ambilight je samo na 3 strane. Čak i na oled 9x8 seriji (moja sljedeća kupovina). Ne znam da li će tako biti i u narednim godinama.

vicious
15 godina
offline
Hisense UX je mini LED gigant koji dolazi samo u v

Ova zvjerka ima čak razumnu cijenu kad se pogledaju specifikacije i konkurencija. Na rtingsu je dobio dobre ocjene. Bilo bi ga fora isprobati  uživo

 
0 0 hvala 0
Hisense UX je mini LED gigant koji dolazi samo u v

Ako ste tip koji voli stvari velike - ne, ne govorim o pizzama, iako i to vrijedi - onda vam preporučujem projektor. Zamislite, kino u vašem dnevnom boravku, bez potrebe za onim dosadnim tipom što vam šapće "Pssst" kad pričate. I jeftinije je, što je super, jer znate, moramo štedjeti za kavu u Central Perku.


Ali evo deala s jeftinijim projektorima, onima do 3000€ - slika nije baš... kako da kažem... 'Rachel Green' fantastična. Ali ako vam je bitan samo veliki ekran, onda ste dobili na lutriji. Kao da gledate Rossa kako pokušava govoriti "pivot!" na zidu veličine dinosaura.


I zamislite, nositi taj projektor gore-dolje po stepenicama je tako lako. Gotovo kao da nosite svoj omiljeni jastuk. Za razliku od 85 inčnog TV-a, što je više kao da selite Joeyjev kauč. Svaki put kad pomislim na to, osjećam se kao Monica kad netko kaže "neorganizirano". Dakle, ako vam se ne da znojiti više nego Ross na prvom spoju, projektor je vaš novi najbolji prijatelj. Could this BE any cooler?

 

 

.. PUM

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
offline
Hisense UX je mini LED gigant koji dolazi samo u v

pa da, full hd led projektori su 300 eura i imaš doma 120" sliku bez pardona, još je ugrađen i android pa radiš kaj želiš. Kupio jedan takav i guštaš doma u kućnom kinu.

Ali treba imati i veliki TV za npr. gaing i sl. pogotovo pri danjem svjetlu. Hisense ima super uložćeno/dobiveno modela. Baš prije desetak dana kupio ini led Hisense 65U7KQ 65" za 720 eura i to rastura za te novce.

Treba iskorisiti kineze dok ne naprave preveliko ime i nabe cijenu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice