Twitter Blue korisnici sada mogu uploadati 60-minutne videozapise

Osim plave značke za potvrdu, dulji prijenosi videozapisa i prioritet u odgovorima prve su značajke koje će biti dostupne Twitter Blue korisnicima

Tomislav Stanković petak, 23. prosinca 2022. u 16:33
📷 Image: unsplash.com/@purzlbaum
Image: unsplash.com/@purzlbaum

Twitter je ažurirao Twitter Blue stranicu navodeći da pretplatnici sada mogu uploadati 60-minutne videozapise s weba u 1080p rezoluciji i veličini datoteke od 2 GB, čime se prema Muskovom obećanju platformu želi učini privlačnijom kreatorima videa.

Trenutno ne postoji ograničenje broja videozapisa koji se mogu prenijeti, čak i ako su svi videozapisi maksimalne duljine. 

Ipak, postoji mogućnost da će Twitter prilikom prijenosa videozapisa izmijeniti ili prilagoditi izvornu verziju kako bi ju prilagodio "za distribuciju, objavljivanje ili emitiranje od strane nas i naših partnera i/ili izvršiti izmjene kako bismo ga prilagodili različitim medijima, uključujući promjenu rezolucije i brzine prijenosa izvornog videa tijekom prijenosa na temelju brzine i stabilnosti internetske veze gledatelja".

Duže videozapise za sada nije moguće prenositi putem iOS ili Android aplikacije te ondje ostaje ograničenje videozapisa do 10 minuta i 512MB.