Reddit ažurira dizajn za neprijavljene korisnike

Ovim izmjenama Reddit želi pružili dosljednije, pouzdanije i brže web iskustvo za korisnike koji nisu prijavljeni, a koji na društvenu mrežu stižu sa tražilica

Tomislav Stanković utorak, 1. kolovoza 2023. u 22:06
📷 Image: Reddit
Image: Reddit

Poboljšanje web iskustva najavio je u/whizlogic, voditelj proizvoda na Redditu usmjeren na izvedbu, stabilnost i kvalitetu web platforme u objavi.

Izmjene su namijenjenje korisnicima koji na Reddit dolaze prvi put ili povremeno kako bi im na jednostavniji način bio prezentiran sadržaj putem kojega se lakše mogu povezati sa pripadajućim zajednicama.

Što je novo?

Prilagodbe uključuju poboljšane performanse, korisniju stranicu s rezultatima pretraživanja i zajednice te povezane prijedloge potencijalno korisnih objava.

Performanse novog web iskustva sada su više nego dvostruko brže od prethodnih verzija web platforme tako da korisnici Reddita mogu brže doći do sadržaja.

Tražilica je pojednostavljena na način da je lakše pronaći relevantan sadržaj na intuitivniji način.

Feed sa popularnim objavama sada će umjesto četiri prikazivati šest objava sa statičnom bočnom trakom s desne strane. Naslovi će im biti povećani za još bolju vidljivost.

Osim navedenog u budućnosti najavljuju da će biti usredotočeni na modernizaciju i poboljšanje stabilnosti i performansi iskustva prijavljenih korisnika uz nastavak suradnje s Mod Councilom kako bi osigurali da zajednice mogu nastaviti izražavati svoje stavove i doprinositi poboljšanju iskustva moderiranja.