Uz novi Bug čeka vas V.I.P. ulaznica za Bug Future Show

Osim što slavimo 30 godina postojanja, uskoro organiziramo i jubilarni, 10. po redu, Bug Future Show – cjelodnevno događanje namijenjeno prvenstveno Bugovim čitateljima i redovitim pratiteljima

Bug.hr subota, 17. prosinca 2022. u 06:00

Bug Future Show 2023 (BFS2023) je cjelodnevno događanje koje se sastoji od programa s keynote predavanjima, panel-raspravama, video-reprodukcijama i interaktivnim točkama, raspoređenima na tri paralelna „stagea“. Pod motom „Perfect Ten“, sav će sadržaj BFS-a 2023 biti usmjeren ka tehnologijama za „perfektnu desetku“, uz naglasak na sve ono što je sveukupno „perfektnih deset“ BFS-ova od samih početaka uvijek isticalo u prvi plan, a to je razmišljanje i djelovanje izvan okvira, na istovremeno disruptivan i konstruktivan način.

Teme će biti vezane uz moć tehnologije da širi vidike, znanja, afinitete, mogućnosti i spoznaje, pa planiramo dovesti najprominentnije, najistaknutije i najprovokativnije govornike koje i sami ocjenjujemo „perfektnom desetkom“, te će ovogodišnji program BFS-a ponuditi publici znanja, iskustva i poruke o ulozi suvremenih tehnologija u kreiranju njihove svakodnevice, ali i vrijednosnog sustava temeljenog na toleranciji, prijateljstvu i uživanju u zajedničkoj strasti prema inovativnom.

Kada se održava BFS?

Osim što slavimo 30 godina postojanja, uskoro organiziramo i gore spomenuti jubilarni, 10. po redu, Bug Future Show na koji se tradicionalno može upasti samo s našom pozivnicom. Bug Future Show održat će se 2. veljače 2023. u zagrebačkom Mozaik Centru. BFS će se održati isključivo uživo za ograničeni broj sretnika.

Pozivnice za BFS tradicionalno šaljemo dva tjedna prije događanja, međutim, ove godine pripremili smo jedno iznenađenje. Kupite li naše jubilarno print izdanje Buga br. 361 (prosinac 2022.) kojim obilježavamo naš 30. rođendan, uz njega ćete pronaći dodatak na kojem se nalazi kartica s jedinstvenim kôdom za prijavu, tj. preuzimanje besplatne ulaznice za Bug Future Show preko platforme Entrio. Planirate li doći na BFS, ovaj kôd svakako iskoristite do 31. prosinca 2022., jer nakon tog datuma neće više vrijediti.

Pogledajte kako je bilo na BFS-u 2022:

Ali to nije sve! Nakon što se prijavite na BFS, nemojte baciti karticu koju ste pronašli uz Bug. Donesite je na Bug Future Show i zamijenite je za ekskluzivni goodie bag. Taj goodie bag neće dobiti oni s "običnim" pozivnicama, već samo vi, koji ste vlasnik te dragocjene kartice - stoga ovu pozivnicu i nazivamo V.I.P. pozivnicom. Što se više V.I.P. pozivnica podijeli u ovom ograničenom early bird periodu, to će manje mjesta za dodatne prijave ostati u siječnju kad budemo slali pozivnice e-mailom. Nakon što se popuni kapacitet ogromne dvorane, bit ćemo prisiljeni zaustaviti prijave.

Uz Bug će vas dočekati i V.I.P. ulaznica za Bug Future Show
Uz Bug će vas dočekati i V.I.P. ulaznica za Bug Future Show

Potičemo vas stoga da se na vrijeme samostalno prijavite na BFS na način da potražite na kioscima i drugim prodajnim mjestima (npr. trgovački centri) novi Bug jer uz njega vas očekuje pozivnica s jedinstvenim promo kôdom. Nakon što ste pronašli željeni kôd, posjetite Entrio i prepišite vaš kod u zadano polje. Nemojte da vas zbuni poruka "Trenutno nema dostupnih Entrio ulaznica" - riječ je o tome da nema javno dostupnih ulaznica. Čim upišete i primijenite kôd, pojavit će se i ulaznica koju morate preuzeti i donijeti (digitalno ili ispisano) na lice mjesta. I ne zaboravite - rok za korištenje kôda iz Buga je 31.12.2022.

Ponosni sponzori Bug Future Showa 2023