Ne propustite finale League of Legends 19. studenog u Cinestaru Zagreb

Finale World Championship u igri League of Legends 2023. je pred vratima! Gaming je jedna od najvećih i najutjecajnijih branši u svijetu, a okuplja stotine milijuna zaljubljenika u gaming, dok je League of Legends jedna od najpopularnijih igara

Bug.hr srijeda, 8. studenog 2023. u 09:31

Ne propustite vrhunac LoL Esports natjecanja u kojem se najbolji timovi iz devet regija natječu za naslov svjetskog prvaka. Prvenstvo se održava svake godine nakon kulminacije regularne sezone u drugoj regiji domaćinu, a na turniru sudjeluju kvalificirani timovi iz profesionalnih liga diljem svijeta. Ove godine Južna Koreja je domaćin turnira, a tema turnira glasi “THE GRIND. THE GLORY.”

Sve igrače do ove točke finala, doveli su mukotrpan trud i upornost. Sportski duh neodustajanja najvidljivi je onda kad uspjeh nije tako izgledan. Baš ove godine, tema prvenstva je dihotomija između tog iscrpljujućeg koji traje godinama i blještavosti finala tj. pobjede.

Ceremonija otvaranja Worlds23 održat će se 19. studenog u 9 ujutro u Gocheok Sky Domeu u Seulu.

Riot i LoL Esports okupit će impresivan niz glazbenih umjetnika i iznimnih izvedbi kako bi oživjeli moderni mit o igraču League of Legends uključujući virtualnu grupu Heartsteel i K-pop grupu NewJeans. Svi koji prate LoL, znaju da je ceremonija otvaranja atraktivna poput događaj otvorenja Olimpijskih igara ili početka svjetskog prvenstva u nogometu. Na južnokorejskom stadionu bit će oko 25 000 ljudi, a zahvaljujući prijenosu diljem svijeta, vjerojatno će se broj gledatelja popeti na stotine milijuna.

Imaš li svoju ulaznicu za prijenos? Velik broj posjetitelja očekuju i posebne Hextech nagrade. Dođite i iskoristite jedinstvenu priliku zajedno doživjeti ceremoniju otvorenja prvenstva 19. studenog, u nedjelju od 9:00 u CineStaru Branimir Mingle Mall u Zagrebu. Do ulaznice možete doći na cinestarcinemas.hr