SteelSeries proširio ponudu novom serijom zvučnika za igrače

SteelSeries s Arena zvučnicima želi zadovoljiti igrače koji možda ne vole nositi slušalice, a koji ipak cijene zvuk pri igranju videoigara

Matej Markovinović četvrtak, 25. kolovoza 2022. u 06:00

Uz popularne Arctis igraće slušalice, SteelSeries je ovoga tjedna predstavio i Arena seriju igraćih slušalica, koja se sastoji od tri modela – Arena 3, Arena 7 i Arena 9. Svaki od njih ima mogućnost dodatne prilagodbe zvuka putem EQ softvera, Sonar Audio Software Suit.

SteelSeries Arena 3

Arena 3 zvučnici donose jasne visoke i srednje tonove te jak bas. Mogu se povezati žično ili putem Bluetootha, a dolaze i s tipkama koje se mogu prilagoditi prema osobnim preferencijama. SteelSeries ističe i njihov dizajn, koji je napravljen kako bi se distorzija u zvuku svela na minimum.

Arena 3.
Arena 3.

SteelSeries Arena 7

Uz dva zvučnika ukrašena dinamičnim RGB osvjetljenjem, Arena 7 donosi i subwoofer. Cijeli se set pomoću USB-a može povezati s PC-jem, Macom, PlayStation, dok se pomoću 3,5-milimetarskog  Aux priključka može povezati i s mobitelom. Uz to, tu je i mogućnost Bluetooth povezivanja.

SteelSeries Arena 9

Budući da je riječ o najskupljem modelu iz cijele serije, Arena 9 donosi dva zvučnika s RGB osvjetljenjem, jedan centralni zvučnik, dva bežična surround zvučnika te subwoofer. Ovaj set nudi povezivost preko USB-a, Bluetootha te 3,5-milimetarskog Aux priključka.

Arena 9.
Arena 9.

Uz Arena zvučnike, SteelSeries je predstavio i Arena Wireless Mic, bežični, ClearCast SuperCardiod mikrofon, namijenjen otklanjanju pozadinske buke i šumova. Više informacija o ovim proizvodima dostupno je na službenoj stranici danskog proizvođača, a u nastavku donosimo preporučene maloprodajne cijene.

  •  Arena 3 - 149,99€
  •  Arena 7 - 329,99€
  •  Arena 9 - 599,99€
  • Arena Wireless Mic (bežični mikrofon) - 99,99€