Video Summarizer - besplatna aplikacija za stvaranje sažetaka videa uz pomoć umjetne inteligencije

Stvaranje sažetaka od videozapisa već neko vrijeme nije ništa novo i to pogotovo otkad se korištenje generativne umjetne inteligencije udomaćilo u svakodnevici. Ovo je aplikacija koja će u tren oka od videozapisa na YouTubeu napraviti sažetke uz pomoć umjetne inteligencije…

Matija Gračanin srijeda, 6. ožujka 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Video Summarizer
Namjena Stvaranje sažetaka za Youtube videozapise
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

Video Summarizer aplikacija je koja omogućava vrlo lako generiranje sažetaka od videozapisa s Youtubea i to korištenjem generativne umjetne inteligencije. Čitavu je stvar iznimno jednostavno koristiti, a nakon što se aplikacija instalira, samo je potrebno zalijepiti poveznicu do Youtube videa za koji se želi dobiti sažetak.

Generiranje sažetka će odmah započeti s time da treba računati na to da proces generiranja može potrajati ovisno o duljini samoga videozapisa, pa tu treba biti strpljiv. Osim što se poveznica može zalijepiti izravno u aplikaciju, URL do Youtube zapisa se mogu i podijeliti iz drugih aplikacija izravno na sam Video Summarizer.

Zgodan je i detalj to što je moguće započeti razgovor na temelju videozapisa za koji je napravljen sažetak (klikne se na ikonu u gornjem desnom dijelu zaslona te se postavi pitanje), generirani tekst je moguće kopirati ili podijeliti s drugima, a tu je i mogućnost da se uvijek pokrene ponovno generiranje sažetka za isti videozapis.

Osim toga, moguće je uvijek vidjeti i za koje se videozapise dosad dobio generirani sažetak i kasnije ih i pregledavati, dok je u postavkama moguće određivati hoće li generirani sažeci biti kraći ili dulji te određivati jezik na kojem će sažeci biti generirani. Video Summarizer je besplatan.