TrueShot - omogućava lako stvaranje vizualno atraktivnih snimki zaslona

Stvaranje snimki zaslona na pametnim telefonima prilično je jednostavno, no ako se želi dodatno ukrasiti napravljena snimka, onda se mora poslužiti nekim editorom slika ili specijaliziranim aplikacijama baš kao što je TrueShot…

Matija Gračanin srijeda, 18. listopada 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv TrueShot 
Namjena Jednostavno uređivanje snimki zaslona
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan / 3,89 eur jednokratno ili 0,59 eur mj (Premium)

Svi oni koji često moraju stvarati i s drugima dijeliti snimke zaslona na svojem Android telefonu, ova će se aplikacija vjerojatno dopasti. Naime, TrueShot omogućava da se na prilično jednostavan način naprave vizualno uglađene i atraktivne snimke zaslona koristeći hrpicu dostupnih predložaka.

Čitavu je stvar vrlo jednostavno koristiti, a sam se TrueShot zapravo postavlja kao svojevrsni editor slika no koji se specijalizira za uređivanje snimki zaslona što, pak, samo znači da će se snimka zaslona morati učitati u samu aplikaciju i prethodno napraviti bilo nekom drugom aplikacijom ili dobro poznatim prečacem.

Nakon što se snimka zaslona učita, moguće je na nju primijeniti hrpicu efekata; odrediti zaobljenost rubova, smanjiti sliku kako bi se vidjela pozadina koju je, kad smo već kod pozadina, također vrlo lako prilagoditi (snimku zaslona je moguće i proizvoljno pomicati i pozicionirati). Osim toga, snimkama zaslona je moguće dodati i sjenu, izrezivati ih, mijenjati im omjer na temelju već prethodno definiranih vrijednosti te drugo.

Osnovna inačica je prilično ograničena, a za sve je mogućnosti (primjerice, više pozadina te mogućnosti korištenja proizvoljne pozadine kao i prilagođavanje ili uklanjanje vodenog žiga), potrebno kupiti izdanje Premium koje jednokratno stoji 3,89 eura. Može se i odlučiti na plaćanje mjesečne pretplate od 0,59 eura dok je tu i tromjesečna pretplata koja stoji 1,04 eura.