Serializd – zajednica namijenjena strastvenim ljubiteljima televizijskih serija

Riječ je o još jednoj aplikaciji koja je namijenjena istinskim ljubiteljima TV serija koji žele bilježiti što gledaju, doznati što bi vrijedilo pogledati, ocjenjivati TV serije kako bi drugima olakšali izbor što gledati i pratiti što im prijatelji trenutačno gledaju…

Matija Gračanin srijeda, 20. prosinca 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Serializd 
Namjena Platforma za ljubitelje TV serija
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Beplatan

Serializd je aplikacija za praćenje, ocjenjivanje i komentiranje brojnih TV serija, a poslužit će ne samo kako bi se pratilo gdje se i što gleda, nego i za otkrivanje serija koje vrijedi pogledati. Zapravo, riječ je o svojevrsnoj platformi za ljubitelje TV serija koji si međusobno pomažu preporučiti koje serije svakako treba gledati.

Sve počinje otvaranjem korisničkog računa pri čemu je potrebno i potvrditi adresu e-pošte (dok se to ne učini neke funkcionalnosti aplikacije neće biti dostupne), a onda će se odmah dobiti pregled aktualnih serija koje većina korisnika trenutačno gleda i komentira (svatko za sebe bi trebao marljivo davati do znanja što gleda i voditi svojevrsni dnevnik gledanja unutar aplikacije).

Za podatke o serijama koje Serializd nudi prikuplja s dobro poznate platforme The Movie Database, dok je same serije moguće i pretraživati te je o svakoj moguće vidjeti niz informacija uključujući i podatke o pojedinim epizodama koje su također ocijenjene i koje korisnici komentiraju.

Osim toga, na temelju onoga što se pretražuje, gleda ili prati, dobivat će se i preporuke sličnoga sadržaja, moguće je stvarati i osobne popise omiljenih serija i epizoda, a kako bi se serije preporučila drugima, najprije je potrebno početi pratiti korisnike koji i sami sudjeluju u Serializdu. Dakako, tu je i čitav niz drugih mogućnosti, pa se ova besplatna aplikacija doista nameće kao idealno mobilno rješenje za praćenje TV serija za sve one koji ih doista obožavaju.