Keepa – potencijalno korisna aplikacija za sve one koji često kupuju putem Amazona

Amazon je najveća svjetska internetske trgovina putem koje mnogi kupuju najraznovrsniju robu, a ovo je aplikacija koja može pomoći odrediti je li sada pravi trenutak da se neki predmet kupi jednostavno prateći kretanje cijene pri čemu nudi i neke druge zgodne mogućnosti…

Matija Gračanin ponedjeljak, 8. travnja 2024. u 06:25
OSNOVNI PODACI
Naziv Keepa
Namjena Praćenje cijena na Amazonu
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Samo jedan od problema s kojim se potrošači dana susreću kada su naumili kupiti neki proizvod jest procjena je li akcijska cijena koja je istaknuti doista takva i je li trenutak kada su odlučili potrošiti novac za nešto što žele onaj najpovoljniji. Za one koji koriste Amazonovu trgovinu, Keepa je aplikacija koja će im upravo u tome pomoći.

Naime, riječ je o aplikaciji koja se specijalizira za praćenje cijena za gotovo četiri milijarde proizvoda dostupnih diljem svijeta u Amazonovoj trgovini, zahvaljujući čemu je onda relativno lako zaključiti ostvaruje li se doista ušteda pri kupovini ili vrijedi li još malo pričekat jer postoji mogućnost da će cijena biti snižena.

Čitavu je stvar lako koristiti, a najlakše je pronaći neki predmet na Amazonovoj trgovini i onda ga podijeliti s Keepom (inače je omogućeno i pretraživanje unutar same aplikacije). Ubrzo će se dobiti pregled povijesti cijene uz jednostavno osmišljeni grafički prikaz (povijest cijene seže i do tri godine unazad).

Tu je uspoređivanje cijena u drugim povezanim trgovinama, pa je relativno lako pronaći mjesto gdje bi se isti predmet mogao kupiti povoljnije, a zgodno je i to što je moguće namjestiti primanje obavijesti kada se cijena za predmet koji se prati snizi (za to je potrebno otvoriti i korisnički račun). Naravno, tu su još neki zgodni detalji, pa bi ovu aplikaciju trebali barem iskušati svi oni koji redovito kupuju putem Amazona.