Infinite Painter - jedna od najboljih aplikacija za digitalno slikanje optimizirana za tablete

Infinite Painter se svrstava među ponajbolje aplikacija specijalno namijenjene digitalnim umjetnicima i svima koji se tako osjećaju, a koja nudi sve što je potrebno kako bi umjetnici u bilo kojem trenutku i bilo gdje mogli svoje kreacije stvarati na digitalnom platnu…

Matija Gračanin petak, 7. travnja 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Infinite Painter
Namjena Moćna aplikacija za digitalno crtanje i slikanje
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan / 5,31 euro

Infinite Painter nije ni jedina niti prva aplikacija koja je ponajprije namijenjena digitalnim umjetnicima, no koja se svojim mogućnostima i činjenicom da je odlično optimizirana za rad na tabletima, pozicionira kao možda i najbolja.

Može se pohvaliti odlično napravljenim digitalnim alatima koji su podjednako prilagođeni već iskusnim digitalnim umjetnicima, ali i onima koji se tek namjeravaju okušati u stvaranju digitalne umjetnosti na svojim pametnim uređajima.

Štoviše, sve što bi se moglo očekivati od profesionalnim aplikacija pretežito namijenjenih stolnim računalima može se pronaći i u ovoj aplikaciji, a velik je naglasak stavljen i na odlične virtualne kistove kojih ima oko dvjestotinjak kao i činjenicu da je virtualno platno osmišljeno tako da ni na koji način ne ometa kreativni proces.

Ono što Infinite Painter ističe iz gomile svakako je činjenica da su autori posvetili mnogo pažnje detaljima, a to je ono što digitalni umjetnici itekako cijene. Osim toga, uzimajući u obzir sve ono što ova aplikacija može ponuditi, tu je i prilično dobar korisnički priručnik u koji itekako valja zaviriti kako bi se ovladalo njegovim mogućnostima.

Sama se aplikacija može besplatno isprobavati sedam dana, a nakon toga je potrebno aplikaciju platiti 5,31 eura jednokratno što je, većina će se sigurno složiti, prilično zanemariv iznos s obzirom na ono što se s ovom aplikacijom sve dobiva.