DJ Music mixer - pretvara smartfone u praktične mobilne studije za miksanje glazbe

S više od milijun preuzimanja, ovaj se mobilni virtualni glazbeni DJ mikser prometnuo u jedan od najpopularnijih miksera na Android pametnim telefonima što i ne treba čuditi; osim što nudi zgodno osmišljene sučelje i solidne mogućnosti, vrlo ga je lako koristiti…

Matija Gračanin četvrtak, 3. kolovoza 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv DJ Music mixer 
Namjena Pretvaranja pametne telefone u mobilne miksete
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan / 6,49 eur (Pro)

Svi oni koji bi od svojega pametnog telefona napravili jednostavan virtualni mikser koji nudi sve što bi takav jedan (mobilni) mikser i trebao nuditi, svakako bi trebali provjeriti što im može ponuditi DJ Music mixer koji se svrstava među popularnije aplikacije tog tipa.

U suštini je riječ o mobilnoj aplikaciji koja, nije to teško pogoditi, prikazuje dvije virtualne ploče za miksanje u koje je moguće učitati pjesme pohranjene na unutarnjoj memoriji telefona, a onda se poslužiti nizom efekata i drugih alata kako bi napravili remiks pjesama izravno na svojem pametnom telefonu.

Moguće je koristiti 5-pojasni ekvalizator, tu je i dodataka za pojačavanje basova, stvaranje loopova, hrpica praktičnih sampleova, mogućnost postavljanja do šest cueova te još štošta drugo. Čitavu je stvar prilično lako koristiti, a čak i oni koji nikada nisu imali prilike koristiti miksete, s ovom će se aplikacijom vrlo brzo snaći.

Naravno, sve je mikseve moguće snimiti kao Mp3, a tu su i neke druge mogućnosti kao što su alati za izrezivanja audiodatoteka (idealno za stvaranje zvukova zvona za pametne telefone) te dodatak za automatsko miksanje pjesmama. Besplatna inačica je limitirana mogućnostima, a za dodatke kao i izbjegavanje reklama, potrebno je kupiti inačicu Pro koja stoji 6,49 eura.