Audify Music Player - zgodno napravljeni multimedijski reproduktor za Android telefone

Premda bi se prema njegovu nazivu moglo zaključiti kako je riječ tek o još jednom reproduktoru glazbe za Android telefone, ova aplikacija podržava i reprodukciju video zapisa nudeći pritom i niz praktično osmišljenih mogućnosti i uglađeno sučelje…

Matija Gračanin srijeda, 16. kolovoza 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Audify Music Player
Namjena Mobilni multimedijski reproduktor
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan

Izbor omiljenog multimedijskoj reproduktora kako na računalima tako i na pametnim telefonima prilično je individualan, no sreća je što takvih aplikacija i rješenja doista ima mnogo. Audify Music Player još je jedan mobilni reproduktor, namijenjen Android telefonima, no koji uz sviranje zvučnih zapisa, može reproducirati i video zapise.

Štoviše, potonje je riješeno tako da se vrlo jednostavno pregledavaju svi video zapisi pohranjeni na unutarnjoj memoriji telefone i to tek tako da se kliže po zaslonu prema gore; princip koji je prisutan u današnjim mnogim društvenim servisima. Osim toga, video zapise može reproducirati i u pozadini.

Ipak, kako je prvenstveno riječ o reproduktoru glazbe, najviše značajki otpada upravo na to. Ne može se reći da nudi neke posebno napredne mogućnosti, ali ono što je dostupno, svakako je praktično. Tako je tu mogućnost pretraživanja lokalno pohranjene glazbe na više načina, opcija stvaranja playlista prema raspoloženju, mogućnost postavljanja tonova zvona, 5-tračni ekvalizator, tajmer za spavanje i drugo

Tu je i niz raznovrsnih tema zbog kojih se ovaj reproduktor može uklopiti baš na svaki pametni telefon, podrška za Nerby Sharing, zatim podrška za servise za skladištenje datoteka u oblaku, ugrađena opcija za identifikaciju pjesme koja se reproducira u blizini (slično kao što to radi Shazam) te još čitav niz detalja i manjih značajki. U svakom slučaju, ovo je jedan od jednostavnih reproduktora koje itekako vrijedi iskušati.