Ecovacs Deboot X1 Plus može biti vaš novi najbolji prijatelj u borbi protiv mrvica i prašine

Iz ponude Instara ovoga puta izdvajamo Ecovacs Deboot X1 Plus, robotski usisavač koji za čišćenje koristi napredne značajke koje omogućuju da se prilagodi raznim situacijama i kućanskim prostorima

Bug.hr petak, 17. svibnja 2024. u 16:00

Svi bi htjeli svijet u kojem su prašina, mrvice i dlake kućnih ljubimaca stvar prošlosti, ali to, naravno, nije toliko jednostavno. Svakodnevno usisavanje nekima je prava tlaka, ali su tu zato robotski usisavači koji ipak cijelu stvar olakšavaju, a k tome su još i vrlo zabavni za proučavanje, osobito ako ste tehnološki geek.

Instar trenutno ima promotivnu ponudu za Ecovacs Deebot X1 Plus, robotski usisavač atraktivnog izgleda koji zapravo nije samo usisavač već i kompletan sustav za čišćenje koji za održavanje prostora koristi raznorazne napredne tehnologije i može se prilagoditi svakoj situaciji u kojoj se nađe.

Naime, Deebot X1 Plus ističe se snagom usisavanja od 21 kPa, što mu omogućuje da u svega 10 sekundi automatski isprazni svoj spremnik za prašinu. Uređaj je opremljen sa 4-stupanjskim sustavom čišćenja koji uključuje dvostruke bočne četke, plutajuću glavnu četku, usisnu snagu od 5000 Pa i oscilirajući sistem za čišćenje OZMO™ Pro 3.0. Ove značajke osiguravaju temeljito čišćenje bez ostavljanja tvrdokornih mrlja.

Opremljen tehnologijama dToF (TrueMapping 2.0) i AIVI 3D za otkrivanje prepreka, Deebot X1 Plus može precizno navigirati kroz i najsloženije kućanske rasporede. Uz to, omogućuje korisnicima da biraju između nekoliko različitih načina čišćenja, a također sadržava i YIKO, glasovni asistent za lakše upravljanje.

Svakako treba napomenuti i da ovaj robotski usisavač ima kapacitet spremnika za prašinu od 400 ml i spremnik za vodu od 240 ml, što zajedno s kontinuiranim čišćenjem i funkcijom automatskog pražnjenja stvara gotovo pa automatizirano iskustvo čišćenja. Također, s baterijom od 5.200 mAh, Deebot X1 Plus može raditi do 180 minuta, pokrivajući tako i prostore velike kvadrature.

Promotivna cijena za Deboot X1 Plus u Instaru iznosi 689 eura, a ako se uređaj registrira u roku od 15 dana, kupci dobivaju i dodatne tri godine jamstva.

SPECIFIKACIJE
Tip Robotski usisavač
Navigacija dToF (TrueMapping 2.0) + AIVI 3D
Povezivost Wi-Fi (2,4 GHz)
Usisna snaga 5.000 Pa
Baterija 5.200 mAh
Dimenzije i masa 353 x 353 x 103,3 mm
Jamstvo 24 mjeseca + 36 mjeseci s dodatnom registracijom