Xiaomi Pad 5 kreće u prodaju u Hrvatskoj

Xiaomi u Hrvatskoj kreće s prodajom tableta Xiaomi Pad 5. U early bird promociji prodavat će se po promotivnoj cijeni od 2.399 kn, a kasnije će dolaziti uz slušalice Redmi Buds 3 Pro na poklon

Bug.hr utorak, 21. rujna 2021. u 18:08

U Hrvatskoj započinje proda tableta Xiaomi Pad 5. U early bird promociji, koja će trajati od 24. do 26. rujna, Xiaomi će Pad 5 prodavati po promotivnoj cijeni od 2.399 kn. Od 27. rujna do 10. listopada, Xiaomi će uz kupnju Xiaomi Pad 5 poklanjati slušalice Redmi Buds 3 Pro. Maloprodajna cijena Xiaomi Pad 5 iznosit će 2.899 kn s uključenim PDV-om.

Xiaomi Pad 5 svestran je kao alat za produktivnost, kako na poslu, tako i u učionici, ali donosi i napredne mogućnosti mobilne zabave. Ova prijenosna radna stanica prepuna je značajki koje korisnicima omogućuju da se odlično zabave i pametno rade, uključujući:

• Productivity Suite – Xiaomi Pad 5 opremljen je značajkama za povećanje produktivnosti. Dokumenati se skeniraju pomoću kamere od 13 megapiksela. Za prirodno iskustvo pisanja, Xiaomi Smart Pen1 dolazi sa samo 12,2 g, 4096 razina osjetljivosti na pritisak te brzinom uzorkovanja od 240 Hz. Xiaomi Smart Pen uključuje i funkcijske tipke Smart Pen za brzo unošenje bilješki, snimanje zaslona ili jednostavno prebacivanje između olovke i gumice. Osim toga, tablet je spreman i za konferencijske pozive s prednjom kamerom od 8 MP koja podržava 1080p video.

• Zaslon s ugodnim doživljajem gledanja – Xiaomi Pad 5 ima 11-inčni WQHD+ 120 Hz zaslon. Uz podršku za Dolby Vision, Xiaomi Pad 5 omogućuje HDR iskustvo gledanja koje donosi ultra žive slike s velikom svjetlinom, kontrastom, detaljima i bojama. Čak i za one koji svoje omiljene emisije gledaju dulje vrijeme, zaslon Xiaomi Pad 5 ima i ugrađeni način rada Low Blue Light omogućuju čisto, ali sigurno i ugodno iskustvo gledanja.

• Realističan zvuk – Kako Xiaomi Pad 5 bit će i lagan za uši u slobodno vrijeme., uz stereo zvuk iz četiri zvučnika te sustav Dolby Atmos.

• Performanse i povezivost – Xiaomi Pad 5 opremljen je 7 nm procesorom Qualcomm Snapdragon 860 s maksimalnim radnim taktom do 2,96 GHz. Također dolazi i s duljim vijekom trajanja baterije, koji omogućuje baterija kapaciteta 8.720 mAh.