Galaxy Tab S9 FE i Tab S9 FE+ na Samsungovom webu

Galaxy Tab S9 FE i Tab S9 FE+ trebali bi stići na tržište kao povoljniji Samsungovi tableti. Kada će se održati njihovo predstavljanje, trenutno nije poznato, ali je sada potvrđeno da oni – postoje

Matej Markovinović subota, 5. kolovoza 2023. u 18:17
Tab S9. 📷 Foto: Samsung
Tab S9. Foto: Samsung

Samsung je na nedavnom Galaxy Unpackedu predstavio Tab S9, Tab S9+ i Tab S9 Ultra, no čini se da to neće biti jedini modeli iz njihove trenutno najjače serije tableta. Na internetskoj stranici južnokorejske tvrtke, „slučajno“ je otkriveno postojanje još nepredstavljenog Taba S9 FE i Taba S9 FE+.

Kako prenosi GSM Arena, nazivi ovih tableta uočeni su na listi uređaja koji podržavaju Samsungovog glasovnog asistenta Bixby, a iako je to Samsung ubrzo uklonio, korisnici su te informacije proširili na društvenim mrežama.

📷 Screenshot: SamMobile
Screenshot: SamMobile

Specifikacije Taba S9 FE i S9 FE+ trenutno nisu poznate, no zbog „FE“ dodatka u nazivu uređaja, očekuje se da će biti slabiji i jeftiniji od ostalih modela u seriji Tab S9. Govorilo se da će oba modela biti pogonjena Exynos 1380 SoC-om te da će S9 FE+ imati 12,4-inčni AMOLED zaslon, ali još ništa nije potvrđeno.