Samsung u program samopopravljanja uključio S22 i Galaxy Book uređaje

Prošireni program sada uključuje originalne dijelove za popravak za Galaxy Book Pro 15” i Galaxy Book Pro 360 15” računala, kao i Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra uređaje

Tomislav Stanković srijeda, 18. siječnja 2023. u 06:00
📷 Image: Samsung
Image: Samsung

Samsung je u suradnji s iFixitom proširio program samopopravljanja za Galaxy uređaje i po prvi put uz pametne telefone u program uključio i računala.

“Program samopopravljanja nadmašio je naša očekivanja i čujemo jednu odjekujuću poruku: ljudi žele više modela. Posebno su nam poslovni korisnici rekli da trebaju rješenja za osobna računala,” rekao je Mark Williams, potpredsjednik odjela za korisničku podršku u Samsung Electronics America.

To znači da je od sada moguće naručiti komplete za popravak za 15-inčne modele Galaxy Book Pro i Galaxy Book Pro 360. Kompleti uključuju prednju i stražnju stranu kućišta, zaslon, bateriju, touchpad, tipku za uključivanje s čitačem otiska prsta i gumenu nožicu.

Što se mobilnih telefona Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra tiče kompleti podržavaju popravke sklopova zaslona, stražnjeg stakla i priključka za punjenje.