Tražimo najstariju Panasonic klimu i mijenjamo je novom!

Klima-uređaji Panasonic u vašim domovima pouzdano rade desetljećima. Pomozite Panasonicu pronaći najstariju klimu i imate priliku osvojiti vrijedne nagrade – potpuno novi klima-uređaj za vlasnika najstarije Panasonic klime, također novi klima-uređaj za još jednog sretnika, te uređaje za pročišćavanje zraka i promo pakete

Panasonic ponedjeljak, 9. rujna 2024. u 13:53

Panasonic je svjetski partner Olimpijskih igara od 1987. s ciljem doprinosa napretku svjetske kulture radom na poboljšanju društva kroz proizvode koje proizvodimo i prodajemo. Panasonicovi klima-uređaji i dizalice topline R290 podržavaju ovu filozofiju energetskom učinkovitošću, poboljšanjem kvalitete zraka, pametnim upravljanjem te radom i dizajnom hlađenja i grijanja, uspješno odolijevajući protoku vremena.

Neki od Panasonicovih klima-uređaja u Hrvatskoj rade još iz vremena kada su Zimskim olimpijskim igrama dominirali naši najbolji skijaši, a neki možda rade još iz godina kad smo prvi put nosili zastavu na otvorenju… Panasonic sada traži da mu pomognete pronaći najstariji i osvojite vrijedne nagrade!

Kako sudjelovati?

Fotografirajte svoj Panasonic klima-uređaj i naljepnicu s donje ili bočne strane na kojoj se vide serijski broj i tjedan i godina proizvodnje i prijavite ga na www.najstarija-klima.com.

Sudionik koji prijavi najstariju Panasonic klimu koja je još u funkciji (starost se određuje po naljepnici) dobiva novi Panasonic klima-uređaj, a svi ostali sudionici ulaze u izvlačenje u kojemu mogu osvojiti jedan novi Panasonic klima uređaj, tri Panasonicova pročišćivača zraka i pet promo-paketa Panasonic.

Nagradna igra traje do 29. rujna 2024. Sretno svima!