Što novo nudi Office 2021? Kupite ga vrlo povoljno na Godeal24 i dobit ćete besplatan Windows 11

Kupite Office paket u verziji 2021, 2019 ili 2016 i dobit ćete bespatan aktivacijski ključ za Windows 11 Pro ili Windows 10 Pro operativni sustav. Cijena već od 22 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 24. siječnja 2022. u 14:27

MS Office 2021 izašao je 5. listopada 2021. Mnogi još uvijek nisu upoznati s prednostima i funkcionalnostima koje nudi. Uz sveukupna poboljšanja performansi, istaknuti elementi uključuju nove značajke Excela, novu značajku snimanja prezentacije u PowerPointu i ažurirane mogućnosti prevođenja programa Outlook.

Excel: Nova funkcija "XLOOKUP", koja vam omogućuje da pronađete sadržaj u tablici ili rasponu. Funkcija "XMATCH" omogućuje pretraživanje stavki u nizu ili rasponu ćelija, a zatim vraća relativni položaj stavki. Također ga možete koristiti za vraćanje vrijednosti u nizu.

PowerPoint: PowerPoint 2021 omogućuje snimanjem naracije iz samog programa — nema potrebe za pronalaženjem vanjskog izvora ili ulaganjem vremena u snimanje u zasebnoj aplikaciji.

Outlook: dobio je poboljšanu pretragu pod nazivom Instant Search, kao i mogućnost prevođenja e-pošte na više od 70 jezika i označavanja e-pošte mrljama tinte.

Office 2021 redizajniran je kako bi izgledao uvelike kao Windows 11, s okruglim prozorima, neutralnijom paletom boja i sveukupno mekšim izgledom.

Zanima vas Office 2021, ali se bojite visoke cijene? Ne brinite! Godeal24 ima ZIMSKU RASPRODAJU na kojoj, ne samo da možete kupiti najnoviji Office 2021 po najnižoj cijeni, već i besplatno dobiti Windows 11. A ako želite kupiti samo Windows ili Office, očekuju vas popusti do 62%. Više informacija potražite u nastavku.

 

Windows 11 potpuno besplatno (NIJE ŠALA!)

Odaberite jedan od Office paketa iz ponude i u cijeni ćete dobiti i aktivacijski ključ za Windows 11 ili Windows 10.

Do 50% popusta na Windows 10 licencu (promo kod SGO50)

Windows 10 je još uvijek isplativ izbor, a ultra niska cijena i dalje može zadovoljiti svakodnevne potrebe. Kupite li Windows 10 licencu, možete očekivati besplatnu nadogradnju na Windows 11, zadovoljava li vaše računalo sve potrebne specifikacije.

Windows 11 samo 15,25 eura (promo kod SGO50)

Novi Windows 11 polako postaje pojam i standard za operativni sustav. Nabavite ga već za 15,25 eura

62% popusta na Office 2021 i druge proizvode (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo (promo kod SGO62)

 

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.