Obitelj motorola edge 50: vrhunski dizajn, snaga performansi i tehnološke inovacije

Legendarni brend mobitela Motorola je najavio dolazak nove serije pametnih telefona, najelegantniju i najuravnoteženiju liniju uređaja obitelji edge: motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro i motorola edge 50 fusion, uključujući i inovativne bežične slušalice moto buds+ i moto buds

Motorola četvrtak, 2. svibnja 2024. u 06:00

Legendarni brend mobitela Motorola je najavio dolazak nove serije pametnih telefona, najelegantniju i najuravnoteženiju liniju uređaja obitelji edge: motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro i motorola edge 50 fusion, uključujući i inovativne bežične slušalice moto buds+ i moto buds.

Što nas čeka u seriji motorola Edge 50? Ovi uređaji donose sve što ste ikada željeli od pametnog telefona: impresivne performanse, vrhunski dizajn i najnovije tehnološke inovacije.

Serija motorola edge 50 dizajnirana je s cjelokupnim osjećajem sklada. Rezultat toga je obitelj uređaja koja nudi primamljive teksture i zakrivljenosti koje su ugodne na dodir kao i oku. Umotani u materijale poput pravog drva, posebnog izdanja biserne polimerne završnice ručno izrađene u Italiji i veganske antilop kože, uređaji su dostupni u najnovijim trendovskim bojama i posjeduju IP68 vodootpornu zaštitu. Rezultat su lagani, zadivljujući uređaji koji privlače taktilna i vizualna osjetila.

S povećanim fokusom na vrhunsku kvalitetu slike i videa, novi motorola edge uređaji opremljeni su brojnim dodacima: od jednostavne aktivacije kamere pomoću moto pokreta, do vrhunskog hardvera, softvera osnaženog umjetnom inteligencijom i sposobnosti provjere valjanosti boje i uređivanja slike, pružajući zapanjujuće rezultate svaki put.

Motorola edge 50 ultra ima 50MP glavnu leću, 64MP telefoto leću s 3x optičkim zumom i 100x Super Zoom za dodatno približavanje objektu, 50MP ultraširoku leću s makro vidom i 50MP selfie kameru s autofokusom. Glavna leća također kombinira piksele u veću ultra pikselnu veličinu od 2,4 µm kako bi apsorbirala 20% više svjetla za izvrsne performanse noću. Sustav kamere Edge 50 Pro uključuje neke od ključnih moto AI značajki dostupnih u vodećem uređaju, uključujući novi Photo Enhancement Engine, Adaptive Stabilization, Auto Focus Tracking i Style Sync.

Kako bi podržali sve doživljaje, motorola edge 50 uređaji veliki fokus su stavili na snažnu bateriju. Edge 50 Ultra dolazi s baterijom kapaciteta 4500 mAh i 125W TurboPowerTM punjenjem — što omogućuje napajanje tijekom cijelog dana u samo četiri minute punjenja. Osim toga, opremljen je 50W bežičnim punjenjem koje korisnicima omogućuje brzo punjenje bez gnjavaže sa žicama. Korisnici čak mogu dijeliti svoju energiju s drugim uređajima putem bežičnog dijeljenja energije. Motorola Edge 50 Pro također je opremljena TurboPower™ punjenjem od 125 W za brzo punjenje i TurboPower™ bežičnim punjenjem od 50 W za praktičnost bez muke.

No, tu nije kraj inovacija. Uz seriju edge 50, Motorola s ponosom predstavlja novu obitelj bežičnih slušalica moto buds: uključujući moto buds+ sa Sound by Bose i moto buds. Nove slušalice sa značajkama Hi-Res Audio i Dynamic Active Noise Cancellation u modernom vodootpornom dizajnu donijet će besprjjekornije, potpunije iskustvo u Motorola ekosustav. Kristalno jasan zvuk, udobnost tijekom dugotrajnog nošenja i izvanredna povezanost samo su neke od značajki koje očekuju korisnike ovih bežičnih slušalica.

U sklopu predstavljanja nove linije uređaja obitelji edge, Motorola je pokrenula projekt Umjetnost u vašim rukama. Projekt Umjetnost u vašim rukama predstavlja suradnju s osam vrhunskih fotografa iz osam europskih zemalja koji su se, nadahnuti vrhunskim dizajnom i prekrasnom završnom obradom, pridružili za prvi projekt te vrste koji ima za cilj zabilježiti bogatstvo lokalne umjetnosti, stila i dizajna koristeći uređaje serije motorola Edge 50 i njihove napredne kamere pokretane umjetnom inteligencijom (AI). Njihovi zajednički napori okupljaju se na interaktivnoj platformi hellomotoart.com/hr gdje su posjetitelji pozvani da krenu na vizualno putovanje svjedočeći kako jedinstveni stil svakog fotografa oživljava u fotogaleriji, gdje se vrhunske značajke uređaja edge 50 serije stapaju s dubokom strašću za pripovijedanjem kroz objektiv kamere.

Raznovrsnu umjetničku stranu Zagreba, glavnog grada Hrvatske, zabilježio je Matej Grgić, poznatiji kao @street.threadz. Njegov jedinstveni kreativni pogled s Motorola edge 50 pro sada se može vidjeti na hellomotoart.com/hr. I to nije sve! Korisnici koji žele istražiti projekt mogu sudjelovati i u regionalnom natječaju glasanjem za svoj omiljeni foto album. Imaju priliku osvojiti putovanje za dvije osobe kako bi istražili svoj omiljeni grad, a također i edge 50 Pro i edge 50 Ultra uređaje ili nove Moto slušalice.

Prihvatite umjetnost života uz motorolu edge 50 seriju. Telefon pun života. Telefon pun umjetnosti. S dizajnerskim potpisom. Snimanje svijeta nikad nije bilo ljepše.