KING ICT traži pojačanje u Zagrebu i Splitu

Developer ste i tražite izazovan posao? Hrvatski div KING ICT traži developersko pojačanje na više pozicija u Zagrebu i Splitu. Ako ste .NET developer ili DevOps, bacite oko na natječaj

Bug.hr petak, 14. listopada 2022. u 14:17

KING ICT, jedan od najvećih i najuspješnijih hrvatskih sistem integratora, objavio je oglase za .NET developere u Zagrebu i .NET developere u Splitu, a otvorena je i pozicija DevOps u Zagrebu.

Specijalnost sistem integratora KING ICT-a su napredna ICT rješenja koja imaju pozitivan odjek na poslovanje i društvo - nove kolegice ili kolege time dobivaju priliku raditi na projektima koji čine opipljivu razliku. Kingova rješenja koriste stotine tisuća ljudi, a i ti si vjerojatno među njima. Uz pomoć njihovih proizvoda ljudi plaćaju cestarinu i koriste javni prijevoz u Zagrebu, djeca jednostavnije upisuju osnovne i srednje škole, građani dobivaju građevinske dozvole bez čekanja na šalterima, a poljoprivrednicima se na vrijeme isplaćuju poticaji.

Veliki projekti na kojima se brusi stečeno znanje

Iz Kinga poručuju kako im je važno da djelatnici koji dođu ostanu motivirani i imaju prilike za intelektualni rast i napredak, stoga tvrtka nudi razne benefite i mogućnosti napredovanja.

KING ICT-ovog voditelja odjela razvoja softvera, Krešimira Kondžu, pitali smo koja je posebnost njegovog odjela: „Najviše se ponosimo stručnošću naših kolegica i kolega. Naši projekti su veliki i kompleksni te vrlo uspješno uspijevamo isporučiti rješenja visoke kvalitete koristeći najmodernije tehnologije i koncepte. Ono na što sam posebno ponosan kao voditelj je da znamo odabrati najbolje arhitekture i rješenja za specifične probleme koje naši klijenti stave pred nas i imamo hrabrost ponekada  isprobavati neisprobana rješenja, ako će nam pomoći brže i efikasnije doći do cilja. U ovome nam uvelike pomaže naše agilno okruženje i samoorganizirajući projektni timovi kojima smo dali visoku razinu povjerenja i slobode u odlučivanju pri implementaciji projekata. Ovo nam daje odlične rezultate i pomaže nam u stvaranju vrhunskih stručnjaka kroz jasan career path, od juniora do lead developera ili arhitekta.“

Tehnologije s kojima imate priliku raditi

Iz Kinga poručuju da će novi kolege ili kolegice, između ostalog, rješenja izrađivati u .NET Core i .NET frameworku (MVC, Web API, WCF) te koristiti design patterne (gdje to ima smisla). Kada se radi s  bazama podataka, uglavnom se radi sa SQL Serverom i PostgreSQL, a na frontendu je prvi odabir ReactJS. Kingovci kažu: „Pišemo čist i skalabilni kod, code review nam je svakodnevna praksa, a za source control koristimo git“.

Što se tiče DevOps pozicije, tvrtka je u potrazi za inženjerom koji bi pomogao dodatno unaprijediti tvrtkin pristup razvoju custom rješenja za klijente. U poslu se stremi automatizaciji svih onih aktivnosti koje su za istu prigodne te je na svim projektima uspostavljen CI/CD pipeline. Cilj je maksimalno automatizirati razne oblike testiranja, zbog čega su u Kingu uvijek u potrazi za novim segmentima koji bi do tog cilja mogli dovesti. „Sustavi koje gradimo temelje se na Ms.NET i Java tehnološkim ekosustavima, a okoline su dominantno Linux bazirane, s udjelom legacy sustava na Windows platformi“, napominju iz KING ICT-a.

Saznaj više o traženim pozicijama: