Hladni dani, ali toplo srce - Windows 10 Pro samo 7,25 eura

Kupite dva Windows 10 Pro aktivacijska ključa za samo 11,25 € (5,60 € po računalu) ili odaberite paket Office 2016 Pro i Windows 10 Pro za samo 21,60 €

Godeal24.com ponedjeljak, 1. veljače 2021. u 07:00

Ušli smo već duboko u zimu, počela je i veljača - vrijeme za darovati ljubav i nadu, ali i uživati u prekrasnom ugođaju toplog doma. Tajna zime i hladnih dana leži u toplini srca u radosti poklanjanja. Tijekom zime ljudi obično više koriste računala, a pruža se super mogućnost nadogradnje za sebe ili za drugog. Godeal24 u svojoj zimskoj akciji nudi popuste na sve Microsoftove proizvode.
 

EKSKLUZIVNA PONUDA – promo kod nije potreban

 

SOFTVER U POLA CIJENE! Koristite promo kod "SGO50"

 

SOFTVERSKI PAKETI UZ 66% POPUSTA! Koristite promo kod "SGO66"

 

DODATNA PONUDA UZ 55% POPUSTA! Koristite promo kod "SGO55"

 

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.